Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Anak Pamayang

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 25 Maret 2013 23:44:49

“Dianggel lambak, disimbut galura,” kitu ceuk babasan. Manéhna. Ngan nyaho basisir, laut jeung lauk. Sapopoé hirup di parahu, narik jaring jeung miara rumpon. Mikawanoh béntang tur hawa angin sagara, nangtukeun hirup jeung huripna. Teu mikiran naha Pangéran riweuh tihothat atawa jongjon ucang-anggé. Lain bagéanana, kudu mikir ka lebah dinya. Mungguh Welas Asih ti Mantena nu Mahasugih tur Mahateubutuh sagalarupa, henggeus karasa, kasurti lan ngancik dina rumasa. “Ngébréhkeun rasa syukur mah, iwal ti ku cara liwat sasama. Demi manusa, demi langit-bumi jeung saeusina,” kitu jawabna basa ditanya kamandang jeung cecekelan hirupna.