Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Angeun Tutut

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 21 Maret 2013 22:08:29

Geus lila teu murak angeun tutut, kabeneran aya nu dagang. Buru-buru wé disampeurkeun. “Sabarahaan Bu, sakantong?” Cekéng, muka lokét. “Dua rébu, cép!” Témbal si Ibu, caleuy. Kusabab tingal sapuluh kantong deui. Si Ibuna ogé katempona siga nu geus capéeun. Karunya. Teu loba omong, diborong wé. Tepi ka imah. Burulu, si angeun tutut téh di kana mangkokeun. Suruput cai angeunna ditotor heula. Diasaan. Alah, kieu gening. Asa cawérang. Teu karasa uyah-uyah acan. Kajeun kétang, ah. Teu butuh caina ieuh uing mah, butuh ogé tututna. Hiji, dua, tilu. Tutut nu mareujeuhna téh ku uing dikecrok. Kosong. Euweuh eusian. Opat, lima, genep. Sarua. Ukur badag cumah. Tujuh, dalapan, salapan. Ké..ké… aya eusian euweuh tutut téh? Saratus dalapan puluh dalapan, saratus salapan puluh salapan. Tepi ka tutut anu panungtung, tutut anu ku dua ratus. Ku uing dikecrokan téh, nyaan, hiji ogé euweuh nu eusian. Euweuh bukuran. Nyamos wé. Sugan gélo kitu si Ibu téh?