Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wildan Ti Al-musyawarah Iii

Kénging Sucii Lestary
Dipidangkeun dina lapak 21 Maret 2013 21:11:42

" Tah kieu ari peré sakola lila téh, hésé papanggih jeung wildan ah." pokna, tuluy manéhna ngahuleng jentul. Teu lila tidinya, manéhna indit ka masigit. Ék ngariung jeung pangurus masigit. Manéhna semu ahéng, unggal léngkah nu di jug-jug asa jalan ka sakola waé. Tuluy manéhna ngadigdig mapay jalan satapak. " Tuh pan, ceuk kuring gé. Loba nu sakola, naha kuring mah peré." gerentesna. Manéhna balik deui, teuing naon nu di téang. Satepina di gang imah, manéhna ngajenghok. " Aya wildan, ehhh naon ieu mah babaturan sakola kuring hungkul gening. Kéla-kéla, naha aya bandéra konéng. Ieu naon maksadna?!" pokna, nu tuluy panasaran bari rumbisak. Ningali wildan ceurik teu kapalang bari mamawa papan nisan nu nuliskeun ngaran manéhna " Néng Sucay H "