Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sms

Kénging Iwan R Jayasetiawan
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2013 21:05:56

Kurang leuwih lima bulan Umri boga kabiasaan anyar. Lamun samemehna dompet tara pisah ti manehan daeta sok neundeun duit lalakina. Ayeuna mah manehna boga kabisaan nubeda nyaeta teu bisa jauh komo deui lesot jeung nu ngarana HP.Unggal balik ti pagawean teu weleh dikeukeuweuk ku manehna,mandi dibawa ka WC, dahar diteundeun hareupeun. Ari dompet mah kumanehna lur dimana bae.
Hiji waktu manehna sare poho teu neundeun HP handapeun bantal. Waktu hudang Umri kacida reuwasna inget HP ngagoler jeung roko na meja. Waktu manehna rek neang HP, manehna kacida reuwasna aya surat ti pamajikanna gigireun roko. Eusi surat unggelna :" Kang Margina akang sok hilap mupus sms oge potret ti abdi. HP ku abdi diteuleumkeun dina gomlangan ". Kesang tiis Umri ka luar saawak-awak, ras inget kana sms ti kabogohna mapagahan kudu mupus sms jeung potet nu dikirimkeun tadi beurang waktu di tempat gawe.

Komentar (9)

Iwan Hanjuang
Mana Jejen Jaelani War jeung Irman N Dimyatie nya, yeuh aya fikmin modus geunggeureuhkeun yeuh ayeuna.. hahahahahaha
Iwan R Jayasetiawan
Wilujeng wengi Kang Iwan Hanjuang,Abdi rido pisan pami digeunggeureukeun ku Kang Iwan,Kang Jejen Jaelani War,oge Kang I Irman N Dimyatie hehehheh
Irman N Dimyatié
:"Modus nu sok ngahaja disalahkeun ngetikna ieu mah hahaha..."
Jejen Jaelani Wargadipura
Moal tiasa digeunggeureuhkeun Ang Iwan R Jayasetiawan mah, da tos adat kakurung ku iga...hehehe
Irman N Dimyatié
:"Ieu mah berdasarkan fakta sorangan hahaha..."
Iwan R Jayasetiawan
Kang Jejen Jaelani War,Kapan ieu teh pangalaman Kang Irman N Dimyatie,nu di sms keun ka abdi hahahaaaaaaaaaaa
Iwan Hanjuang
Jejen, Irman, keur mah ngetikna disalahkeun, tuluy ieu mah pangalaman jeung urang lembang tea gening Jen... gkgkgkgkgkg
Heni Sumarni
Ieu teh asa rempeg nu brukbrak perkawis intern. Maksad curhat kitu! Aaaah....! Jep we padahal mah.
Jejen Jaelani Wargadipura
Hahaha..... fakta nu moal tiasa disumput-sumput, komo deui nu nga SMSna teh urang Purwokerto, nya puguh nu sepuh ambek