Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

BalÉg TampÉlÉ

Kénging Ki Sunda Sawawa
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2013 20:16:12

Rebun-rebun, kaprak-keprek tatahar ngamimitian isuk ku rupa-rupa karancagéan malah mandar poé ieu bisa leuwih hadé batan poé kamari, tur jadi bekel pikahareupeun. Tanginas pisan Ipah ngulub sampeu jeung hui pikeun mumuluk isuk harita. Manéhna nagog rada jalingkak nyanghareupan hawu bari ngasur-ngasur rangsadan baralak jeung huut badag sangkan seneuna ngabebela.
“Aduh..!” Ngagoak reuwas. Nyéré baralak nu teu dirautan nyogok tarang bagana, alatan malaweung. Wangwangan Ipah kumalayang cus-cos ka mana-mendi, mikiran panglamar lalaki urang wétan Mas Cokro nu rék dijodokeun ka manéhna.
“Ipaaah..! Kumaha ditarima moal si Emas téh?” Sora Emana ngagebahkeun lamunan. Ipah ngabetem bari ngararasakeun tapak katojos nyéré. “Iiyyy..! Ngabirigidig, cacak nyéré nu leutik sakieu nyerina, komo engké?” gerentesna, kukurayeun. Emana geuwat nyekel tak-tak Ipah, dibalikeun pahareup-hareup, halisna kerung bari neuteup beungeut anakna.

Komentar (49)

Mulyana SA
,"Ang Apoedy Sarah Ihsan miwah Ang Rudi bagea sumping Ang nyanggakeun nyere..."
Mahpudin
Heuheuheu.. cawokah terselubung... TOP (Y) (Y) (Y)
Irman N Dimyatié
:"Hahahaha... naha meni sarua jeung nu uing. Usum wanda cawokah ayeuna mah."
Mulyana SA
,"Ngetrend Ang Irman N Dimyatie panan sunah malem senenan"
Jejen Jaelani Wargadipura
Hehehe....cacak ku nyere sakitu nyerina, boa ngajepret deuih, komo pami ku awi saleunjeur diapit ku muncang sakembaran mah, moal teu...deudeuieun......heuheuheu
Mulyana SA
,"Hanjakal teu ti ka pungkur Ang Jejen Jaelani War aduh janten keom kateterasan nyeuh. Gara-gara gadis desa Ang Iwan Hanjuang sareng tetengger Irman N Dimyatie. Kamana ari Ang Nasrul Jatnika nu ahli meruhkeun cinta tea?"
Jejen Jaelani Wargadipura
Nuju di nu anom panginten Ang Nasrul Jatnika mah sakantenan ngadamel tetengger
Mulyana SA
,"Sapuk.....Caaaaaaaak!"
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Heuheu éta namina meni matak kéom
Mulyana SA
," Muhun Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu teu kenging diwasholkeun. Punten nya?"
Rudianto Surya HS
, "Kela, tacan ngartos simuingah, Teh Nyimas. Na kumaha tateh?"
Tito Wicarda
Paur! palebah ngaran lamun papanjangna disingket. Iwan Hanjuang jadi Iwan H, ateuh Iti Latifah + Konto Lelona jadina kumaha tah ?
Mulyana SA
,"Dipahing pisan Ang Tito Wicarda omat bilih Ki Hasan sumping."
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Moal atuh Ki Sunda Sawawa. Tuh Kang Rudi mah teu acan ngartos saurna, mangga jelaskeun ah.
Ki Hasan
Mun nitenan dina media, nu sok protes kana acara cawokah, boh TV, koran, Internet, jeung sajabana umumna para ustad. Ngan nu matak uing hemeng, nu resep nyarita cawokah ge maranehna keneh deuih. Lain dina fikmin nu ieu wae uing manggihan terminologi-terminologi nu ngajurus kana urusan nu kitu teh. Oge kapanggih dina fikmin-fikmin nu sejenna. Hehehe.
Neneng Sumarni
,"TERLALU Iti Latipah mah ; Husnudhon bae Ang Ki Hasan anggap bae nyarioskeun pikih. Emang kitu ulesna ustad teh komo deui Ki Sunda Sawawa rupina ka ideuan ku Ang Iwan Hanjuang Ang Irman N Dimyatie, danget ieu di lapak nuju TREND cawokah tapi seueur pulunganeunana. Dipedar lantip kacida. wilujeng wengi Ki Hasan Ki Sunda sareng salam kgg sadayana."
Ki Hasan
Ari uingah sok ngabelenyeh, mun Ki Sunda Sawawa jeung Ambu Pikar geus silih komen teh. Resep ngabayangkeun kumaha nyeting dialogna. Hehehe
Tatin Sardjiman
C Nyai Iti geeran nya... hadeuuhhh vulgar yeuuhhh...
Jejen Jaelani Wargadipura
Jigana mun aya Kang Iwan Hanjuang sareng Kang Irman moal teu nyandak nu sami sareng gegendir atanapi popongkol...
Neneng Sumarni
,"Nuju usum ceu Tatin Sardjiman, ari nu gaduh fikminna kamendi nya Ki Hasan?
Mulyana SA
,"Hadir Ki Hasan... nuhun pami ngabelenyeh mah manawi kahibur nya Ang? Ambu Pikar nuhun oge kamandangna. Rupina tiluan urang salembur sareng Abah Sarjang oge Iwan Kurniawan benten kecamatan wungkul nya. Salam baktos tiasa ngariung di ieu lapak"
Irman N Dimyatié
:"Halah, Ang Jejen Jaelani War hahahaha..."
Iwan Hanjuang
Fikmin cawokah ceuk akang mah,padahal akang ADMIN di Cawokah teh, jeung Sarabunis Mubarok, Acep Zamzam Noor, sakainget akang mah tarangbaga teh dina bujur antara handapeun cangkeng, luhureun bujur, karek ayeuna akang apal tarangbaga teh aya dihareup, bisi aya anu apal ieu mah dimana tarangbaga teh ayana?
Jejen Jaelani Wargadipura
Tarangbaga lolongkrang di antara péngpélangan, sok disebut oge puncak manik
Mulyana SA
,"Pami di Karawang mah Ang Iwan Hanjuang miwah Ang Jejen Jaelani War tarang baga teh antawais bujal sareng larangan atanapi bagian perut bawah. Kitu tah manawi, lepat kitu? Upami di luhur bujur mah Bobokong. Mun dina biologi man Mon Pubis. Mugia Ki Hasan tiasa masihan kamandangna?"
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani War, dihareup ditukang Yi?
Mulyana SA
,"Rupina ngeleg ieu mah tobaaaaaaaat ach. tulung - tulung!"
Jejen Jaelani Wargadipura
Di payun Kang,
Iwan Hanjuang
da enya di hareup wew.. gkgkgkgkgkgkgk
Iwan Hanjuang
Haduh ngeunah seuri yeuh tepi ka rambisak.. gusti teuing...
Mulyana SA
," Uing meuni geus sasambat ka Ki Hasan minangsaraya menta tulung. Haruh kadeoh tingkat tinggi ku kang Iwan Hanjuang, Ang Jejen Jaelani War STOP ang awas ranjau............."
Rudianto Surya HS
, "Taktage, kedah gaduh saku dua Ang Hajiii! Waspadalah ! waspadalah! hahahahaha"
Neneng Sumarni
,"Saku kumaha Ang Rudi?"
Rudianto Surya HS
, "Saku payun sareng pengker, Ambu. Hahahaha."
Jejen Jaelani Wargadipura
Saku lancingan nya Ang Rudi, supados ngodokna gampil....heuheuheu
Neneng Sumarni
,"Maceuuuuuuh.. kabur asch!"
Rudianto Surya HS
, "Leres, Pih Jejen. ngarah gampil ngodokna. Hahaha."
Jejen Jaelani Wargadipura
Tuh nya kabur....
Abah Aleeva
Hanyakal teu kacaritakeun si emas kontolaksono...nuju naon anjeuna ang..?
Godi Suwarna
Ki Hasan:"Ke, ke, Ki Sunda Sawawa sareng Ambu Pikar teh jalmina eta-eta keneh, Ki..? Asa sami pok-pokan sareng titik-komana, nya..? Haha...."
Irman N Dimyatié
ANg Prabu Godi Suwarna:"Halah...! Nu leres, Ang? Uing teu merhatikeun yeuh. Cikan, urang tengetan..."
Ki Hasan
Hehehe. Mun Ambu Pikar on, Ki Sunda Sawawa off, atawa sabalikna, katinggalna mah kitu Kang Godi Suwarna. Duka ketang.
Godi Suwarna
:"Hahahaha...!"
Rudianto Surya HS
, "Kedah ngabijilkeun senjata 'forensik sastra' yeuh, hahaha..."
Irman N Dimyatié
:"Untung uingah ngan boga hiji akun téh hahaha..."
Iwan Hanjuang
Ki Hasan, bisa jadi yeuh, akang ngagero Ki Sunda Sawawa, nu ngrunyung Ambu Pikar..hahahahahaha, apal ayeuna mahhhh...
Irman N Dimyatié
:"Betul sekali, Cép Rudi. Hahaha... di dieu téh loba ahli sastra. Bakal kapanggih waé mun sandéwara téh."
Irman N Dimyatié
:"Waas pakepukna nulis maké dua akun. Heug téh pahili ngomén wakakakak..."
Jejen Jaelani Wargadipura
Jiga nu ucing sumput....hehehe