Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Galura Rasa 7

Kénging Reni Nurhayati
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2013 17:35:35

Lalakon cinta Diandra jeung Hendra nepi kana klimaks carita. Hendra beuki ngajaul ngahontal hirup hurip. Jadi saurang jajaka idéalis jeung perfectionis. Bisnisna beuki maju, sakeudeung deui neruskeun S3, buku-bukuna murudul. Moal boa ngaleut ngeuhkeuy ngabandaleut wanoja nu mikacinta. Saha atuh nu teu kabandang ku jajaka gandang multitalénta, beunghar harta beunghar harti saperti manéhna. Sedeng Diandra beuki tikelebuh kana jungkrang lungkawing diri nu teuing naon ubarna, sanajan geus tatamba ka mana-mana.

”Taya rohang pikeun salira nguwak-ngawik ieu haté. Sanajan ngan lir ibarat fans ka idolana,” ceuk Diandra sanggeus nga-delete album foto waktu munggaran tepung jeung Hendra.
No telepon dihapus, akun facebook diblokir. Nepi ka taya hiji gé hal nu nyésa, nu bisa ngingetkeun manéhna ka Hendra.

Diandra meuseuh diri, ngadeukeutan nu Mahawelas Mahaasih. Dipikacinta ku nu Mahamikacinta téh sagalana, hal nu paling utama.
“Pileuleuyan Hen, tétéla waktu bisa meruhkeun ieu duriat nu meungkeut sataun landung. Galura rasa dipungkas nepi ka dieu.” ***

Komentar (8)

Ki Hasan
Atuh karek ge tujuh episod geus tamat. Can aya sabukueun atuh.
Mulyana SA
Semangat
Reni Nurhayati
lalakon cinta Diandra sareng Hendra mah dugi ka dieu, urang buka we lambaran cinta nu anyar kang Ki Hasan hehe...
Reni Nurhayati
cumungunduh kang Ki Sunda Sawawa
Iwan Hanjuang
kurang 3 episode deui ieu mah.
Mulyana SA
Wios ke aya CLBK na sip ach
Reni Nurhayati
muhun kirang 3 ka 10 episodena kang Iwan Hanjuang. Hatur nuhun komentarna akang.
Reni Nurhayati
antep, sangkan waktu ngaguluyurkeun runtuyan carita nu saterusna kang Ki Sunda Sawawa he