Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mode Séksi

Kénging Valda Ali Vam
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2013 14:21:14

Jol Ceu Isah, mawa papakéan dagangan, baju modél ayeuna nu taktakna lahak. Warna beureum cabé. Pangaresep pisan.
Diiilo diilik-ilik dibulak balik. "Sabaraha Ceu?"
"Mirah, mung tujuh lima, tiasa sarantos dugika sasih payun"
"Ari ieu? Bari nembongkeun calana pondok jin.
"Sami, tujuh lima"

Salila ieu, tara wani maké baju séksi. Cukup baju nu landung nu teu némbongkeun gurat awak.
Pasti pantes dipaké tah baju katut calana téh, katingali séksi na.
Lamun éta gé, lamun timbangan teu némbongkeun angka dalapan puluh genep.

Komentar (41)

Valda
Teh Eni Setiani,nuhun tadi koreksina, lepat ngetik, heuheu
Mang Udju
Kumaha upami 99, angka cantik pan?
Valda
Kang Wawan Djuwarna~~Muhun, laki tamah, sakantenan we gorolongkeun, mani hoyong puas, hehhehehheh
Akso Suryadi
Ulah ka ceu Isah wae atuh di akang ge aya size sabaraha wae oga pangaos sami 75 bujeng sasih payun taun payun ge wios mayarna mah ngan akang mah sakitu teh jeung nganggokeun neng nu atos mah. Inter Milan....eh inter mezo maksad teh.
Eni Setiani
Sami-sami
Valda
Kang Akso Suryadi~~Beuuuu... bonus bari noel jigana tamah, heuu...
Akso Suryadi
nyakitu neng sahenteuna nganggokeun lancingan Jin sareng nganggokeun kaos nu sexy wow wantun pisan he he he he
Valda
Kang Akso Suryadi~~Muhun pami pas ukuranna, heuheu
Akso Suryadi
eta waas pan ari nganggo kaos teh mun bade dikalebet lancingan keun sok dilelepkeun ku panangan,........alah waas nya.... Subhanalloh ngalantur asa beuki resep. eh hapunten eteh...!!!
Neneng Yatikurniati
hahahahaha
Valda
Kang Akso Suryadi, nalaktak lalaki pisan nya komen teh, eum!!
Valda
Teh Neneng Yatikurniati, bati ngalamun hoyong nganggo acuk seksi, hahhahhahahha
Akso Suryadi
hapunten ceu teu kumawantun da abdi mah sanes tukang anggoan asal moal ari dugi ka prak na mah mung resep nimbrung we....ah. he he
Meila Handayani
☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺
Mahpudin
Emut singkayo dina pingping... kwkwkwkwkwk....
Valda
Akso Suryadi, sip dekh
Valda
Meila Handayani, hawatos hoyong nganggo anggoan seksi atuh, tulungan sedot lemak, heuheuheu
Abah Aleeva
Seu'eur ayeunamah nu nganggo anggoan adina,kaluhur sieun guludug kahandap sieun ku cacing
Valda
Apoedy Sarah Ihsan, Ssttt...hapur deuih na pingping, wkwkkwkkw
Valda
Abah Aleeva~~kan seksi atuh, heuheuheu...
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
kacipta siga lepet sanés séksi ari timbanganana 80 mah
Valda
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu~~Muhun, leupeut nu dikulub soek daunna, mudal.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ahahaha....muhun kitu pisan... *rét kana awak sorangan*
Valda
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu~~Sami! Abdi ge nuju nyabak ieu tas pinggang rubak, wkwkkkwkwkkw
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Néng Valda mah moal kitu katingal dina potrétna gé langsing!
Teti Taryani
Adduh, aceuk luncat ka payuneun eunteung, Neng Valda! Bade dihotpen teh paur ngaburial... heuheu..!
Teti Taryani
Adduh, aceuk luncat ka payuneun eunteung, Neng Valda! Bade dihotpen teh paur ngaburial... heuheu..!
Valda
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, heuheuheu kataripuuuuuu...badag abdi mah, heuheuuuu....
Valda
Teh Teti Taryani, sami, aduh ieung mudal ti kenca katuhu, heuheu
Iwan Hanjuang
mun 80 oge jiga leupeut meureun Ve..
Jun Juanda
Angkéngna lengkéh légé meureun nya ? Saéna mah cekap nganggé karung baé. He he he.
Valda
Kang Iwan Hanjuang, muhun cekap 80 ge, cekap rubak, heuheu
Valda
Kang Jun Juanda~~sarung kitu? heuheu...
Valda
Nyanggakeun bagea kanggo jempol nu nyangked na posting ieu, hatur nuhun pisan :D
Irman N Dimyatié
:" (Y) "
Iwan Hanjuang
" (y) "
Valda
Kang Irman N Dimyatie, Kang Iwan Hanjuang (y)
Irman N Dimyatié
:"Padahal cobian waé atuh. Bakal jiga..."
Valda
Atos, tetep geulis ti beuheung ka luhur mah, ulah pull bodi we, heuheu..jiga...ogoh-ogoh, hehhehhe
Érwin Wahyudi
Saleresna mah, istri anu timbangan 86 kilo teh kalebet tipe ceking. Muhun, ceking munding...! Hehe.
Valda
Ang Érwin Wahyudi~~Hahahaha....ceking munding limosin tea eta ge, wkwkkwkkwk