Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalaki Handapeun Papan RÉklameu

Kénging Dadah Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2013 14:15:57

Buukna gimbal. Kotor, piinuh kekebul. Bajuna, jaba rabét téh, warnana geus soklat, sarupa taneuh.
Diuk matuh handapeun papan réklameu, tengah kota. Diamparan jalan aspal. Jajalaneun kuring indit jeung balik mun barang beuli kabutuhan kulawarga.
"Agaaan!" namprak.
Mimitina mah méré téh tara gedé. Lima ratus pérak. Lila-lila rasa karunya ngabeukahan. Méré jadi undak, kungsi lima puluh rébu.

Hiji mangsa, pamajikan ménta dianteur ka hiji lembur. Rék nepungan nu pesen TV samsung modél kiwari, kulkas, kompor gas jeung tabungna. Ngiriditkeun pamajikan téh. Pinter usahana. Tara sambarangan méré. Kajaba nu usahana jinek. Mampu mayar.

"Assalamu alaikum!"
"Waalaikum salam." Pribumi muka panto. Gebeg! Jajantung terus nurugtug. Popotongan nu kungsi nganyerikeun, nganjanteng di lawang panto. Komo basa norojol lalakina mah. Awak teu kuat nangtung-nangtung acan.
Monyééét! Bagooong! Anjiiing siah! Haté gogorowokan. Bari memetot leungeun pamajikan. Ngajak balik.

Komentar (17)

Mulyana SA
Gusti kunaaon Ang Sababaraha kali dipupus.....? Koment abdi ngarahiang.."
Mulyana SA
,"Numawi kedah profesional ngiriditkeun teh nya Ang Dadah Hidayat tegep pisan ieu mah!"
Dadah Hidayat
eta ngaklikna seueur teuing, manawi teh teu lebet. hantem di klik. error wae Ki Sunda Sawawa hehehehehe
Neneng Yatikurniati
kapanan tos gaduh masing2, sanatai wae atuh :D
Dadah Hidayat
rupina heneg ku hiji ku dua. pangpangna lalakina, hanas dipasihan nepi ka lima puluh rebu, di handapeun papan relame. ari pek eta geuning nu bareto ngarebut pamajikan teh kitu rupina teh Neneng Yatikurniati. heuheuheuheu
Dadah Hidayat
Ki Sunda Sawawa, eta heneg ku lalakina, singhoreng tukang baramaen usahana teh, nu sok diuk handapeun papan reklameu heuheuheuheu
Abah Aleeva
Anjrit,mun pendak deui di handapeun papan reklameu,dagoran we ang nganggo papan reklameu meh kapokeun....
Eni Setiani
Sihoreng maru nya, nu aya handapeun baliho teh.
Dadah Hidayat
sugan we nya dipiceun deui, ke dipulung deui Abah Aleeva heuheuheuheu
Dadah Hidayat
maru nu kudu disumbang teru teh Eni Setiani heuheuheuheu
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Mung sakadar ngémutan, ngapungkeun fikmin cekap sadinten hiji, Kang!
Asep Saepudin
Padahal eta tukang baramaen teh omzetna moal teu jutaan jadi pasti lancar kiriditanana hahahaha. Waas ku tetenjragna, namung kirang lengkep. Gajah, soang, tikukur jst.
Yetti War
taktagr pa Dadah ............. baramaen ayeuna mah teu kedah dipasihan mobilkijangna ge opat .....
Irman N Dimyatié
:"Ngajempolan heula wé."
Tatin Sardjiman
Eta pasti lalaki nu ngantorna handapeun reklame tea nya... Nurustunjuuuuuunnnggg Nepuuuuuuu....!!!
Irman N Dimyatié
:"Kedah gedé haté, Ang. Ternyata, sakadang MARU téh martabatna sahandapeun Aang."
Jejen Jaelani Wargadipura
Hahaha...... aya piuntungeun bet kalah lumpat, bisnis mah bisnis we teu kedah isin janten tukang kiridit