Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hanjakal

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2013 13:08:55

Dedeg sampé, rupa hadé. Matak pantes pada mikarésép ku awéwé gé. Teu ibu-ibu, pon kitu deui budak parawan teu weléh pada micangcam. Ngan! Manéhna mah tara ngaladénan parawan, pokna téh: "Parawan mah, euweuh Duitan!"

Komentar (43)

Abah Aleeva
Heuheuheu
Iwan Hanjuang
tapi pulen.
Eni Setiani
Abah aleeva, meni ka ngaheuheu
Eni Setiani
Ang Iwan Hanjuang, kanggo Apih mah pulen, saur si manehna mah gariiiing. Héhéhé
Teti Taryani
Abong borondong gariiing...! Fikmin Teh Eni mingkin asoy bae...!
Teti Taryani
Abong borondong gariiing...! Fikmin Teh Eni mingkin asoy bae...!
Eni Setiani
Teh Teti Taryani, borondong bulenek. Héhéhé. Hatur nuhun Teteh, disebat asoy ku Teteh ieu bujur mbi janten gutak-gitek.
Iwan Kurniawan
Jigana teh mottona "yg penting uang"...
Eni Setiani
Ang Iwan Kurniawan» rupina mah kitu, matak nini-nini lanyed ge dilayanan. Héhéhé
Bunda Langit
Pameget pangeretan tea atanapi g,,, i,,,,, g,,,,,,,, o,,,,,,,, ,,,,,,, ,,L,,,,
Eni Setiani
Bunda Langit, tah nu kitu tea, pangintenan. Héhéhé
Fadar Seler Janesah
Eumm...! Sing horeng Mbi nyarioskeun nu Kasep, nya?
Eni Setiani
Fadar Seler Janesah, uhun Ang! Sok rajeun ningal dipayuneun mol, aya budak bujang sareng tangteuh-tangteuh meni katawis mesra lalebet kana mobil sedan, duka sareng putrana duka-duka teh teuing! Héhéhé
Bunda Langit
Nuju Milarian modal kanggo nikah ka parawan etateh,,
Eni Setiani
Bunda Langit, muhun rupina mah milari modal kangge nikah ka parawan atanapi tos janten padamelanana wae kitu. Héhéhé
Dadah Hidayat
NGIRINGAN AH, BADE USAHA SAMPINGAN HEUHEUHEU
Eni Setiani
Ang Dadah Hidayat, mangga we mejeng di payuneun mol, mung teu kenging ngangge dudukuy samak bilih digusur TIBUM.
Mulyana SA
,"Bener ceu Mbi Chymepm Janda lebih pelem tinimbang ganja.Xixixi ceu Yuni ka Rafli"
Eni Setiani
Ki Sunda Sawawa, muhun Ki, da pami randeu mah tos pinter ngolahkeunana, boh tina pasakan atanapi naon rupi nu janten kabiasaan nu dipidamel ku paraistri. Héhéhé
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
yéy..lalaki pangarahan!
Eni Setiani
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, milari damel sesah, nya ieu nu gampil bari teu kaluar modal. Héhéhé
Dadah Hidayat
ngage tiung kenging nya, ameh noel teh Eni teu disangka cunihin heuheuheuheu
Neneng Yatikurniati
oh gigolo.
Eni Setiani
Teh Neneng Yatikurniati, muhun, mung bade ngadamel judulna Gigolo asa payun teuing. Héhéhé
Neneng Yatikurniati
sae Mbi Eni Setiani. Upami judulna gigolo mah moal matak panasaran.
Eni Setiani
Ang Dadah Hidayat, saena mah di jilbab. Héhéhé
Eni Setiani
Teh Neneng Yatikurniati, jentre teuing nya. Nuhun Teteh pairana.
Neneng Yatikurniati
siiiip (y)
Ki Hasan
Tambah mantap we si Mbi Eni Setiani, jurus mikminna. Kudu ngahaja sina panasaran cenah, Teh Neneng Yatikurniati, dina fikmin mah.
Neneng Yatikurniati
Muhun Ki Hasan. Upami judulna 'gigolo' mah abdi oge hoream maosna, kumargi nembrak teuing, gampang kateguh.hahaha
Eni Setiani
Ki Hasan, muhun Ki, nyobian rada nyumput, mung teu acan iasa ngadamel fikmin nu panjang. Héhéhé
Abah Aleeva
Nu panjangmah lain pikmin tapi pikjang..
Eni Setiani
Abah Aleeva, maksad teh teu acan pul 150 kecap. Héhéhé
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
modalna ukur luis
Eni Setiani
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, muhun, luis sareng kaiisin. Héhéhé
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
pastina nu kitu mah tara gaduh kaisin, Buuk luis, saku merekis ladang pangérétan
Gaus Firdaus
Haruuh... sae Mbi!
Eni Setiani
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu leres pisan. kandel kulit beungeut saur kasarna mah. Heheh
Eni Setiani
Ang Gaus Firdaus hatur nuhun Ang, pairanana.
Yetti War
euleuh ning aya nu matre ... saur budak ayeuna mah
Eni Setiani
Teh Yetti War, muhun nu ngical harga dirina! Héhéhé
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Teu kagungan cedo téa nya, Mbi
Eni Setiani
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, teu ngahargaan indungna nu kitu teh. Da pami urang mah meureun asa campur jeung indung. Hiiiiy doraka!