Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Moé Kaéra

Kénging Usman Ali M
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2013 08:59:55

Cing gulantung siga lutung, tambang nyampay méré béja, rupa raksukan ka balaréa, ngahias buruan imah, nu ngaliwat cing séréngéh, matak éra parada.
Mending mun anyar nyiar ti pasar, da ieu mah satengah dobrah, rangsak cirining balangsak, can ka bual taya modal, ganti sotéh taun kali.
"Mah, tong moé nu kitu patut dipayuneun bumi atuh, isin." kuring ngélingan.
Pamajikan ngajebian, nyeplés eusina calana nu dipoé, rebéh.

Komentar (22)

Mulyana SA
,"Ampuuum Ang Usman Ali M teu wani ngimplengna oge matak beureum beungeut pisan
Tanti Damayanti
beu kacipta jiga lalay....
Usman Ali M
Ki Sunda Sawawa : Kabiasaan moé pakéan dilembur sok matak pikaisinin geningan Ki, abdi ogé sok tungkul mun ngalangkung téh, margi nuju khusu ngabayangkeun na lamunan hehehehe...
Usman Ali M
Teh Tanti Damayanti : Muhun nyeples siga lalay mulang perang, rupana teu mang rupa, ditambahan seueur bolong tilas katembak geningan hihihihi...
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
heuheu...éta nu ngajebian siga eusina nu dipoé, rebéh. Halah ieung!
Mang Bibih
Kajadian kapengker. Sim uing geus ti tatangga lembur. Ngaliwatan buruan, sasampayanana pendek, kapaksa dongko. Héran ogé. Tiap nu amprok tingkélèmés sura seuri. Tingcikikik. Pas liwat ìmah nu kacana jelas. Jadol téh dina topi teukaraos aya lalay beureum nyampai.. Teu antaparah dibabétkeun harita kénèh gé. Upami èmut asa isin nyalira.
Neneng Yatikurniati
kawas anu tos terang wae. :P
Asep Saepudin
"nyeplés eusina calana nu dipoé, rebéh" hihihihihi, Masya Alloh....
Usman Ali M
Teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu : Biasana nu diluar teu tebih sareng lebetanna Hehehe ...
Usman Ali M
Kang Bibih : Tah geuningan aya anu kantos ngaraosan lalay nyangsang dina topi, sigana resepeun sakadang lalay teh hehehe...
Usman Ali M
Teh Neneng Yatikurniati : Biasa daya lamunna nuju kaasah, janten eta oge nembe "panginten" hehehe...
Usman Ali M
Kang Asep : atuda kaluman dipiwarang dialihkeun, ngadon ngajebian hueheuheu...
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
kitu, nya? asa henteu da...heuheu
Usman Ali M
Teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu : Muhun nya, tahu oge diluar koneng ari dilebetna mah bodas, aduuuhhh lepat atuh, tapi kedah dimaklum wae, margi masih "bujangan" hehehe...
Jun Juanda
Wios rangsak-rangsak oge da eusina mah pedo elom. Ha ha ha
Usman Ali M
Kang Jun Juanda : angger ari tos ngabibita teh, malah saurna mah kareueut cenah hahahaha...
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ahahaha..bujangan tuurna panginten
Usman Ali M
Teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu : kaleresan masih tingting teu acan tingtong hehehehe...
Irman N Dimyatié
:"Moal waka ngomén. Karék OL."
Usman Ali M
Kang Irman N Dimyatie : Ku kersa ngalongok na oge tos haturnuhun pisan Kang... Wilujeng sonten wae
Jejen Jaelani Wargadipura
Hehehe.... jabi rebeh teh sapertos diobras nya Ang....
Usman Ali M
Kang Jejen Jaelani War : aduh meni diobras kitu hahaha...