Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hape Rusiah

Kénging Asep Sajah
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2013 07:32:30

Matak gogodeg nengetan kalakuan anak kuring. Andekak sila, leungeun kénca katuhu ranggeum, teu lésot tina hapé. Nu kénca ngetwéét atawa mésbuk. Hapé nu katuhu, tatat-tétét sms-an. Bangun nu teu karagok ku kitu téa mah, komo dibarung ku panon mencrong layar TV. Biasana mun geus aya acara idol-idolan, rémote TV dikawasa ku manéhna. "Néng, atueun rék ulangan, hantem wéh nyoo hapé. lain ngapalkeun ?!", sakuduna ku kuring digeuing. "Ah si papah ribet amat sih, bentar lagih", cenah. Nembal bari teu ngarérét-rérét acan. "Pareuman tipina geura, Mah !", ceuk kuring ka pamajikan anu jongjon mukaan majalah. "Awas mun papah bérés ti cai masih kénéh can ngapalkeun!", kuring ngaléos ka tukang muru pangcaian. Ceklék dikoncikeun ti jero. Gujar-gejur akon-akon mahékeun cai. Ngarenyéh sorangan, bari goréhél ngaluarkeun hapé leutik tina saku calana. Anak pamajikan teu apaleun kuring boga hapé ieu. "Say, lagi apah?", kuring nga-sms ka nomer nu ngan aya hiji-hijina dina phonebook.

Komentar (20)

Mahpudin
Hahahahaha.. teu salah teng manuk teng anak merak kukuncungan teh... heuheuheu...
Asep Saepudin
Apoedy Sarah Ihsan, hihihi uyah tara tees kaluhur.
Is Tuning
Sim uing mah haqul yakin, ieu mah lain sadongéng-dongéngna, tapi fakta anu sanyata-nyatana.. ha ha ha
Asep Saepudin
Pangersa Is Tuning, hihihi, sanes hiji dua kasus teh
Is Tuning
Kang Asep Sajah, tuluy éta ngaran dina phonebookna téh : Mulyadi :p
Asep Saepudin
Kang Is Tuning Gubraggggggggggggg, cillllllaka 17 belas, katurg katutuh, ah naon boa caritana. hahahahahahaha
Is Tuning
Kang Asep Sajah, ih pan kitu.. biasana awéwé sok digarantian ngaranna téh. Marni ditulis na phonebook mah jadi Dodo, Henny jadi Hendra, Kokom jadi Momon. :p
Asep Saepudin
Beuhhhh ngaideuannnn. Ke heula sakedap bade ngarename phonebook.
Is Tuning
...... Hiji waktu, teu kahaja hapé tinggaleun di kamar cai. Balik gawé, pamajikan nyampeurkeun bari mikeun hapé. Kacida reuwas. Beungeut ngadadak pias. Komo basa disusul ku pok nyarita bari daria. "Tadi aya sms ti Dodo, ké wéngi nuhunkeun dianteur ka bidan..'
Mang Bibih
"Moal komén ah..." ceklék muka konci lomari. Hapé dibebeskeun kana tilepan baju.
Neneng Yatikurniati
emmmh like father like daughter
Gaus Firdaus
Halah, Hp siluman, asa fakmin, manawi. heuheuh..
Yayan Bedog Supriatna
fakta mini basa Sunda!
Asep Saepudin
Kang Is Tuning, upami dugi ka kitu mah, nyaan pegat tah lalakon dialam dunya teh. Is Tuning Kang Bibih, Na lomari mah gampil kapendak, kirang aman. Kang Yayan 'Bedog' Supriatna nu apalan nyimpen tempat nu aman mah geura. Bu Hajjah Neneng Yatikurniati, nu kedah diwarah 'father' na sigana nya bu? Kang Gaus Firdaus, pangersa gaduh sabaraha hiji hape sapertos kitu? hehehe Kang Yayan 'Bedog' Supriatna, boa-boa abdi ngalanggar tetekon fikmin nya? hahahahahahah Hatur nuhun kanu tos kersa ngadeudeul nganggo jempol, salam baktos ka sadayana.
Neneng Yatikurniati
leres pisan, kedah dicepret ku halu. :)
Mang Bibih
"Haar... Sanés bapana nu nyandak halu mah teh Nèng?"
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Pék, wartoskeun tah gaduh hapé salingkuhan
Heni Sumarni
Naha da nu dugi ka abdi mah kieu '' say tiris'' cenah. Horeng hapena tigejebur.
Irman N Dimyatié
:"Elmu salingkuh ti uing waktu kuliah dipraktékeun????? Haruuuuh...!!!"
Inne Inez
emh sihoreng teh .......