Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kiceup Akang

Kénging Tito Wicarda
Dipidangkeun dina lapak 17 Maret 2013 20:53:31

Ani anteng ngaca, ngarias beungeut. Ngadadak ngarenjag. Dina eunteung, kapireng lalaki kameumeut gugupay. Belenyeh seuri, dibarung ngiceupan sagala. Haruuuh ! kiceupna pisan matak jadi kaleleban. Hatena galecok ;"kang....abdi ge ngartos, kiceup nu aya hartosna". Gebeg. Inget dina sela ramo aya cingcing tunangan. Beungkeutan ti lalaki lain pilihan. Ampuuun ! Kiceup tumetep. Jiga kalangkang, maturan saban usik.

Komentar (15)

Rita Rosita
Kiceup akang abdi ge ngartos, kiceup anu teu aya artosan....hiks peuriiih tapi da nembe tunangan tiasa di anulir hehe..
Tito Wicarda
Rita Rosita nuhun, kiceup nu teu aya artosan mah langgeng. Nu aya artosan dikeukeupan satungtung aya artosan alaaah, nyiksa !
Eni Setiani
kade bilih kerep teuing kiceupna eta sanes ngeletan, namung bilih cacingeun! Héhéhé
Tito Wicarda
Eni Setiani nuhun, heuheu kapeureungpeunan manawi kerep ngiceup teh gkgkgk
Tito Wicarda
Rita Rosita, Eni Setiani, Cucu Unisah, Rudi, Tanti Damayanti kalih Ratna Ningrum. Nuhun tos ngiceupan !
Tito Wicarda
Wankiss Dizza Kosasih, nuhun jempolna
Tito Wicarda
Nuhun jempolna teh Nyi Mas Kanjeng Ratu Yuyu + Andriekw, wil wengi
Tito Wicarda
Nuhun ka Iwan Kurniawan + Teti Taryani tos ngajempolan ciri khas karya sim abdi, anu sauted saulas lambar. Pamugi kalandep
Iwan Hanjuang
Lelepén.
Tito Wicarda
Tatin Sarjiman nuhun. Kang Iwan Hanjuang nuhun lelepenna, wil wengi
Tito Wicarda
Irman N Dimyatie + Dewi Mentari, nuhun jempolna
Mahpudin
Hahahaha.. maosan komentarna matak raos seuri... heuheuheu... muhun kedah waspaos ka nu sok kucap kiceup teh... heuheuheu..
Érwin Wahyudi
Kayas tragis. Hehe.
Tito Wicarda
Erwin Wahyudi perang batin tea. Nuhun. Apoedy Sarah Ihsan, kedah taki2 + waspada kanu kucap kiceup teh bilih katepaan
Yusuf S Martawidenda
ANg Tito Wicarda : dina kamus, kapireng tina kecap pireng. (copas) pireng Kw. pirengo: déngé; sok disebut rungu at. reungeu, piharsa.