Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pang Maehankeun

Kénging Iwan R Jayasetiawan
Dipidangkeun dina lapak 17 Maret 2013 19:35:46

Maca sms ti pamjikan rek mulang ka peutingnakeun ti tempat gawe Teu diengkekeun deui,Umri geuwat nginum ramuan dewa sakti.
Dua jam ti harita,pamajikanna nga sms :" Kang abdi moal wangsul ayeuna ,margi teras ngalembur ".Umri ngagebeg maca eta sms,sabab ramuan dewa sakti geus nyaliara saawak-awak.
Bari rampang reumpeung Umri, ngabales sms ka pamajikanna " Nyai geuwat mulang wayahna ,pang maehankeun ".

Komentar (17)

Mahpudin
Sintreuk ge paeh... hahahahahaha... :v :v
Jaladara Nitis
"Na ari Akang, kantun tengor we huluna piraku teu ngulapes!" es em es ti pamajikana. "Hooor! Heuda belut ieu teh nyah!" Umri, kutuk geneng.
Iwan R Jayasetiawan
Kang Apoedy Sarah Ihsan, Jampena aya di Kang Irman N Dimyatie heheh
Irman N Dimyatié
:"Gara-gara SMS deui waé ieu mah. Mirip fikmin juragan Is Tuning sok sanajan béda plot-na ogé. Asa usum fikmin SMS ieu téh hahahaha...." "Gencétkeun kana panto waé atuh Umri!"
Irman N Dimyatié
:"Aya kritik ti uing. Apikan tah ngetikna!" (kaboooor... bisi ngagebug ku popongkol)
Yusuf S Martawidenda
Ha.. ha .. hah.. digareuwahkeun ge 'paeh'.
Iwan R Jayasetiawan
Kang Irman N Dimyatie,apik teuing mah moal aya nungageunggeureuhkeun hahhaaaaaaaaay
Irman N Dimyatié
:"Modus deui waé ieu mah hahahaha.... Ki Hasan, tah aya modus anyar geuning."
Is Tuning
... "Kunaon ari Akang ? Sidik pagawean teu bisa ditinggalkeun.." "Tuluy Akang kumaha atuh ieuh ?" "Enya kunaon kitu ?" "Bieu akang tos nginum ramuan Dewa..." "Halah... kumaha atuh ?" "Enya, lebar.. apan obat éta téh meujeuhna mahal.." "Jadi kumaha Kang ?" "Nya kumaha atuh ? Kudu dipaéhan.." "Kéla, si Iroh aya ?" "Aya.. keur nyeuseuh..." "Nya samentara mah ku si Iroh baé heula..." "Euuuh... nyaho kudu ku si Iroh mah teu kudu nginum ramuan atuh..!"
Irman N Dimyatié
:"Mun aya Ang Is Tuning, dijamin bakal ramé wéh hahaha..."
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
keueum ku cai es!
Gaus Firdaus
Hahahah.... bungkus ku daun gedang, Ang!
Tatin Sardjiman
Hahaha... wilujeng cangkeul tah...
Ade Suhendar
dikumbah kucai kopi ge padahal bakal paeh ngan cai na kudu ker ngagolak gera....
Aisha Bachrie
Di kulub geura...
Dede Kurnia
disintreuk ge paeh
Jejen Jaelani Wargadipura
heuheuheu...pasti tah nuju di Purwokerto