Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Getol Tahajud

Kénging Jejen Jaelani War
Dipidangkeun dina lapak 17 Maret 2013 09:34:31

“Tah kitu Jang, rék ujian ahir sakola mah kudu getol tahajud, ulah ulin peuting baé, tanggal dua lima April lin UN téh?” ceuk Bah Kardun
“Euh leres, kaping dua lima April, namung….ké, dupi Abah uninga ti saha abdi sok tahajud?” témbal Kéméd bari kerung jiga nu bingung.
“Ih nu getol tahajud mah katempo tina tarangna gé….” Ceuk Bah Kardun bari seuri.
“Ari Abah asa kalangkungan muji téh, apan éta mah tos kawajiban…”
“Peuting engké mah dina sajadah solatna, tuh di kamar Abah aya dua, bawa hiji….”
“Euh, muhun Bah….” Témbal Kéméd bari terus ka kamarna, laju ngeunteung. Gebeg, leungeunna ngusap tarangna nu pinuh ku gambar kotak-kotak hideung, bari ngagerendeng, “Aing mah, nepi ka kasareéan nindihan keyboard…”
Kop kana keybordna urut tadi peuting diajar nyieun fikmin, laju diajaran ngetik, ruksak teu bisa dipaké deui. Belewer dibalangkeun. Pré kaca eunteung peupeus, belingna macawura.
“Aya naon Jang?” ceuk Bah Kardun nu norojol ka kamar si Kéméd.
“Ieu Bah, eunteung murag…” pokna bari mulungan bubuik beling.

Komentar (14)

Irman N Dimyatié
:"Hahaha... waas ku nu aya tanda hideung dina tarangna. Disangkana téh tukang tahajjud. Padahal...."
Nining Sariningsih
:"Haha...! Tahajud bari mikmin. Fikmin nu seger!"
Irman N Dimyatié
:"Mun teu salah, dina tarang Ang Jejen Jaelani War oge aya gurat hideung hahaha... Duka tilas naon tah."
Jejen Jaelani Wargadipura
hehehe... eta Kang Irman N Dimyatie, jabi dina kotak-kotak hideungna teh aya leter ZXCVBN....hehehe
Jejen Jaelani Wargadipura
Teh Nining Sariningsih tibalik, mikmin bari tahajud...hehehe
Jejen Jaelani Wargadipura
heuheuheu...eta mah tilas spidol kamari wengi, gapleh nu kawon dicoret ku spidol
Irman N Dimyatié
:"Asana Ang Tom gé aya guratan dina tarangna, Ang."
Yanti Sri Budiarti
Sugan teh nu ngagurat dina tarang teh tapak giribig..:)
Is Tuning
Kang Irman N Dimyatie, gurat keyboard piano ?
Jejen Jaelani Wargadipura
Kang Irman Eta mah tanda tilah marios ulangan karawitan, katindihan waktos ngalenyap ....
Jejen Jaelani Wargadipura
Teh Yanti Sri Budiarti, sanes giribig, tilas boboko eta mah
Jejen Jaelani Wargadipura
Kang Is Tuning, sanes piano, namung tilas harmonifet...
Jun Juanda
Sugan teh. Kagelo deui bae tah Bah Kardun teh.
Yusuf S Martawidenda
demi ngamikmin eta teh ..