Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tulang Iga

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 17 Maret 2013 08:09:47

Horéng ngajarumat trésna téh teu béda ngasupkeun deui tulang iga kana tempatna, hanjakalna loba lalaki naréangan tulang-tulang iga nu balatak dimamana, mun teu kitu, loba tulang-tulang iga néangan tempat nu luyu jeung kahayangna

Komentar (3)

Rudya Kuz
akang mah resep keneh kana sop-na raos pami ditambul hehe
Irman N Dimyatié
:"Uing gé resep kana sop iga mah..."
Irawan
Jadi wajar manawi nya, pami pameget seja nulungan ngumpul-ngumpul tulang iga? daripada pabalatak teu puguh! hehehehe, Fikmin jero filosofisna Téh Puri Kania Pramanik War.