Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Surabi

Kénging Tito Wicarda
Dipidangkeun dina lapak 16 Maret 2013 21:31:36

Badag munuu, pikabitaeun. Jadi kumetap hayang ngahanca. Hanjakal Setiabudi pada muru, haneuteun. Ngantri nungguan kagiliran diladangan. Suruput bandrek palid kana tikoro. Pelenyun udud kameumeut, bari rurat reret kanu ngantri balanja. Aya awewe awakna gamuleng, maledogkeun imut. Gebeg, pangacian lumpat. Kareungeu beungeut eta awewe jadi surabi haneut. Edas, naha panon jadi surabieun kieu ?
Peuting nu aneh, di liliwatan Setiabudi. Kabeh sakur nu katempo, ukur surabi badag munuu. Nahanya ?

Komentar (33)

Tanti Damayanti
hehehe . dugika kituna
Tito Wicarda
Tanti Damayanti bagea sumping, nuhun surabi jempolna heuheu
Tanti Damayanti
tunya jempol ge jiga surabi, bade di cadar ah.. da abdi mah buleud heheh
Heni Sumarni
Surabi haneut. Badag munu...uu ukur sarebu. Jih, ku mirah ning?
Tito Wicarda
Heni Sumarni, mirah oge sesah da ngantri. Nuhun
Tito Wicarda
Harry Riantoakbari + Kang Ismaya > Nuhun surabi jempolna. Bade nyobian surabi Setiabudi ? aya nu dikejuan, rasa strobery, pami rasa jengkol mah teu aya kang Ismaya...hahaha
Iwan Hanjuang
Anu munu'u mah asa lain surabi da, bandros biasana oge.
Jaladara Nitis
Punten, nu sok kareungeu mah biasana ku cepil, sanes Naha geuning ieu mah bet soca nu ngareungeu teh. Sakali deui punten ah! Bilih abdi nu lepat.
Tito Wicarda
Tanti Damayanti, ooh kutan teh buled nyah, atuh kapi naon ka Amih Ade....kapi surabinya ! Malem amiiih, ngersakeun. Nuhun
Iwan Hanjuang
Jaladara Nitis, hampura we atuh kapireng maksudna mah.. gakgakgak..
Godi Suwarna
:"Weis, asooy, Aaang...! Kacipta nu soca sorabieun. Mangkaning tangtos baradag, marinu'u dina malem minggu kieu mah...! Sakedik, Ang..! Pami teu lepat, 'kareungeu' mah sami sareng kadenge. Cobi geura tingali dina kamus...!"
Tito Wicarda
Jaladara Nitis, leres pisan. Abdi nu lepat alatan surabieun, maksadmah kabireungeuh, nampi nuhun.
Jaladara Nitis
Huhuy.. Kang obos sip lah! aeh dupi eta kumis masih keneh baplang? Heu..heu..!
Tito Wicarda
Kang Iwan Hanjuang, Juragan Godi Suwarna + Jaladara nitis, rumaos lepat. Wiosnya ke disogok kusurabi. Kang Iwan Hanjuang, pami badag munuu mah surabi. Taroskeun ka Bungsu Bandung aya ning laguna.
Iwan Hanjuang
Lereskeun we dina web" Kabireungeuh", siip lah hebring.
Tito Wicarda
Gaus Firdaus, nuhun surabina. Mugi kalandep
Tito Wicarda
Ang Godi Suwarna + Jaladara Nitis, nuhun tos ngadeudeulan. Asa bagja pisan sanaos surabi kedah ngantri, ari kasumpingan anu munggaran juragan mah, rupina surabieun teh damang heuheu. Mugi diaping teras, bilih aya lepatna. Nuhun
Jun Juanda
S'urab'i. Wa'as ku munu'una.
Tito Wicarda
Aris Kumetir + Eni Setiani, nuhun parantos milandep Surabi
Tito Wicarda
Jun Juanda heuheu reueus ku-mu-nu-u-na, wil wengi
Tito Wicarda
Ang Rudi teu eleh geleng teterejel kana surabi haneut mah, heuheuy deuh
Tito Wicarda
Burudul, fikminer ngantri kana surabi haneut badag munuu. Nuhun kasadayana wil malmingan, kahade ah surabieun !
Mulyana SA
,"BIKANG manawi aya sorabi jeung Akang. Tegep kang Tito Wicarda. Salam"
Tito Wicarda
Ki Sunda Sawawa wil enjing, SURABI BIKANGmah teu nyondong, ieu mah surabi asli, nuhun
Tito Wicarda
Abi Cephian Ibn Al-Khairi, nuhun pangersa tos ngawurkeun abon jempol kana surabina
Tito Wicarda
Irman N Dimyatie, nuhun. Enjing2 tos mumuluk surabi, landep kana numunuuna nya.
Tito Wicarda
Cucu Unisah nuhun surabi jempolna
Tito Wicarda
Ang 'Eboed'Budi Budiman + Rahlisa Yang, nuhun awuran jempolna
Tito Wicarda
Raisaila Yang, Shofia Sanezz Latjuba, oge Ang Yusuf S. Martawidenda, nuhun ngajempolan surabina
Tito Wicarda
Wil wengi teh Rita Rosita + Dwi F Rahayu, nuhun jempol surabina
Tito Wicarda
Diagehan teh Nyi Mas Kanjeng Ratu Yuyu, kaleresan surabina nembe asak. Nuhun
Tito Wicarda
Tibuburanjat Jonni Taurus, haripeut kana kaseneng. Ragamang panangan ngajempolan surabi munuuna
Tito Wicarda
Tatin Sardjiman nuhun landep kana surabi