Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kakangen

Kénging Liezbella Swanzen
Dipidangkeun dina lapak 16 Maret 2013 21:31:02

Peuting terus ngulisik néang panyawangan. Kakangen ukur dihariringkeun simpé. Lain wayah geuning, ieu kaasih dipelakeun sakitu tohagana, ka jomantara haté. Imut anjeun bet nguyumbang sabada hujan peuting kamari. Nalimbeng rasa ku sorot panon nu pinuh kasono. Hhmm, ukur reunghap nu nurih jajantung. Katugenah dumadak meulit lalangit diri. Rumasa kabulusan saméméh aya hujan, saméméh aya ibun. Tapi anjeun anteng huhujanan, teu melang, teu ringrang. Tuluy mapay katrésna nu jadi cika-cika dina mokla nu ngabayabah jadi impénan. Peuting terus ngulisik, ngarungkup sagala harepan. Kuring nunutur bulan nu tuluy maju dina rangkulan halimun. Mapay imut jeung séahna pameunteu anjeun. Nu nyalangkrung kana waktu nu lain wayah.

Komentar (22)

Godi Suwarna
:" Ules sareng galindengna mah caket-caket kana sajak. Pelem dekh..! Karaos dina ngawirahmakeun sareng
Godi Suwarna
:"Duuh, hapunten, lepat mencet, ma'lum ngetikna diajar keneh. Haruuuh, aingah, jadi kaburan Pangacian. Hilap deui we tadi teh seja komen nanahaon...."
Liezbella Swanzen
haturnuhun pisan kang Godi Suwarna, ..atuh teraskeun komenna... sareng naon?.. heheh... janten panasaran ... :)
Budi Dharsono
Duh, kacipta ungkara 'Tingkulisik' karesep simuing.
Godi Suwarna
:"....sareng diksina alias pilihan kecap-kecapna nu karaos mirasa pisan...."
Irman N Dimyatié
:"Maqom sastrana tos naék ieu mah. Haruuuh... karaos éndahna."
Nasrul Jatnika
"Puisi nu karaos endahna Ceu..Mantaaapks."
Liezbella Swanzen
tah akhirnya diteraskeun komenna, sok janten panasaran atuda kang Godi Suwarna, heheh... haturnuhun ah... :)
Liezbella Swanzen
haturnuhun kang Irman N Dimyatie, tp, naon pami 'maqom' teh? teu ngartos da?..hehe..
Liezbella Swanzen
kang Budi Dharsono, resep anu ngulisik rupina nya :p...
Liezbella Swanzen
kang Nasrul Jatnika, janten puisi ieu teh? sanes fikmin??...
Budi Dharsono
Tah eta leres pisan. Wilujeng wik-en Teh Liez..!!
Irawan
Deuh éta ungkara-ungkara dina ieu Fikmin, seukeut....asak....pulen! bati kabita wé! Boa-boa kabita ogé kanu kabulusan hehehehe
Liezbella Swanzen
hhmm.....atuh jeruk makan jeruk kang Irawan Babéh Lova mah... :p
Irawan
Wios daripada jeruk makan péso.....?hehehehehehe
Is Tuning
Kecap-kecap nu éndah, ungkara nu éndah, jadi runtuyan kalimah-kalimah nu éndah, nembrakkeun rasa sono nu tangtos éndah ogé.. (y)
Liezbella Swanzen
gubraaag,...kang Irawan Babéh Lova, mah resep jeruk dijerukan heheh... haturnuhun kang...
Liezbella Swanzen
puguh ge teu endah kasono na mah kang Is Tuning... :( haturnuhun nya kang....
Is Tuning
ceu Liezbella Swanzen, rasa sono-na mah tangtos éndah. Mung gumantung ka saha sareng keur kumaha ngarandapanana. Sono nu éndah tiasa robah jadi ceuceub, tiasa jadi nyelekit, tiasa ogé jadi harepan..
Liezbella Swanzen
leres kang Is Tuning, rasa kasonona janten nano-nano... teu puguh raraosanna...sagala karaos ...
Yusuf S Martawidenda
Asih teu ningali umur jeung waktu. Jiga ruhak, mun ditiupan atawa katiupan past jadi seuneu. Hoyong pareum mah seblok wael ku cai.
Liezbella Swanzen
muhun paginten kitu kang Yusuf S. Martawidénda, tp da teu laas ku cai... (keukeuh heheh...) haturnuhun kang.... :)