Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sumur Bandung, Talaga Di Awang-awang

Kénging Kang Bibih
Dipidangkeun dina lapak 16 Maret 2013 19:54:55

Saumur kuring di Bandung. Karék nyaho harga Bawang.

Komentar (22)

Dian Wulan
Awiiiiiisss Kaaang...
Azie Nasrullah
untung teu sedep bawang abi mah. bade awis bade langki bade teu aya ge wios lah,,, haha
Mang Bibih
Ti kapungkur mah can pernah. Terang pangaos na teh. Hehe Ayeuna jadi populer nyaingan Artis.
Mang Bibih
Muhun jang Azie. Akang gé tara pirajeunan ngemil bawang. Hehe
Dian Wulan
Atuda bawang mah urusan ibu ibu eta mah hehe
Mieke Gembirasari
Da bawang mah sanes kanggo ngemil, tapi kanggo bungbu . . .
Neneng Yatikurniati
matak nyurucud cisoca sapertos waktos nyiksikannana
Mang Bibih
NY@Duh jadi reumbay cimata. DW@ nu melak na mah pameget. MG@ Hehe. Manawi teh sami sareng koaci.
Mang Bibih
SBY. ambek wiréh bawang bodas naék. Naha teu nyadar, saha nu nyetop inpor bawang?
Atang Soeryana
Fikmin #Sumur Bandung, Talaga Di Awang-awang# Saumur kuring di Bandung. Tacan pernah meuli bawang... aèh niron ieu mah nya? Kieu wè atuh...Karak gè niat rèk nyandung. Jikan geus teu mèrè lawang. “Punten Ang Bibih... sanès ngalèlèwè, ngiring ngaramèkeun lpasar bawang wè ieu mah” Nuhun.
Mang Bibih
Ang Atang, kumaha upami kieu: Sumur di bandung talaga di awang-awang. Saumur nyandung can apal mana liang. Haha. Jang naon nya?
Atang Soeryana
Heuheu... cumah we ari kitu mah...
Jun Juanda
Muhun. Awis Ang. Makana jelema nu barau bawang keur dibaroro. Rek disiksik. Ha ha ha.
Mang Bibih
Ang Jun. Pantees orowodol. Éh odorono laris. Hehe.
Mang Bibih
Ang Jun. Pantees orowodol. Éh odorono laris. Hehe.
Teti Mardiana
Tah asa kaémutan, ayeuna mah kajantenan pisan harga bawang ngawang-ngawang... Geura pas waktuna patani urang panén mah gejrêt deui wé biasana gé
Mang Bibih
Binih bawang super 200rb. Anu biasa 120rb.
Nasrul Jatnika
"Hahaha..kacandakeun krisis bawang beureum sareng bawang bodas ieu teh Kang Bibih?"
Irawan
tah geuning aya hikmahna nya,Kang Kang Bibih nérékélna harga bawang téh! hidup harga bawaaaaang!
Jejen Jaelani Wargadipura
Dina PR ayeuna saurna, harga diri sahandapeun harga bawang...
Zulaikha Sobana
Ah...isin-isin ge, samentawis mah kakaratak ka bumi mertua heula bae abdi mah, biasana sok nyimpen bawang beureum mah di goah....! Cara praktis hemat biaya balanja bawang....hehehe
Mang Bibih
Hadooh éta bawang. Ang Nasrul Jatnika. Janten selebritis Ang Irwan Babe lova. Numawi Patani Alit mah teu ka agéhan da pangaos gemuk matak ngagorok tikoro. Neng Zulaikha hadoh upami hoyong teu isin mah candak sareng goahna. Hehe