Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalogor

Kénging Yusuf S. Martawidénda
Dipidangkeun dina lapak 16 Maret 2013 19:32:48

Saenggeus genep bulan, kakarék katémbong hasilna. Teu kudu ngaluarkeun biaya gedé keur nurunkeun awak mah. Teu kudu meuli treadmills atawa obat-obatan nu hargana bisa ratusan rébu nepi ka mangjuta-juta. Ngan kudu leukeun jeng kudu daék nyésakeun waktu tilu puluh menit nepi ka sajam, unggal poé, keur leuleumpangan atawa lulumpatan. Karasa ku kuring ayeuna. Baju jeung calana geus lalogor. Ngan orokaya pamajikan jamedud jeung baeud ari sagala lalogor mah.

Komentar (42)

Inne Inez
hi hi hi .......resikona eta mah kang ......
Neneng Yatikurniati
Hahahaha piraku etana oge janten logor? kutan?
Rita Rosita
Hahaha abdi mah ngambek teh pami bapana logor teuing dompet kanu sanes hehe
Eni Setiani
Ny pasti atuh Agan, istri bade baeud ge, da logor eusi saku ari nuju lulumpatan. hehehe
Yusuf S Martawidenda
Bu Inne Inez, wilujeng wengi. Haturnuhun kana perhatosanna.
Yusuf S Martawidenda
Bu Neneng Yatikurniati, he .. heh ..
Yusuf S Martawidenda
Bu Rita Rosita, halah dompet oge kacandak logor.. he .. heh ..
Yusuf S Martawidenda
Bu Eni Setiani, sakuna logor mah wios asal eusina pinuh ..
Dewi Mentari
Naha janten logor sagalana? hehe....
Yusuf S Martawidenda
Bu/teh Dewi Mentari, kumaha nya nerangkeunna.. he .. heh ..
Neneng Yatikurniati
Mana Ma Erot tos pupus deuih
Irman N Dimyatié
:"Paur nyarios kieu tuang rai téh... Pah, naha asa digéré ayeuna mah! Hahahaha...."
Tanti Damayanti
hehehe
Godi Suwarna
:"Haha..! Cobi atuh nu sajeungkal eta mah ulah dugi ka sina langsing, Ang.." :D
Teti Mardiana
Ohh.. Ngiring ngalangsingan oge rupina mah hahaha
Yusuf S Martawidenda
Bu Neneng Yatikurniati : saurna aya nu neraskeu namina 'Ma Urat'
Yusuf S Martawidenda
Ang Irman N Dimyatie, Ha.. hah . eta mah jiga hiji tamu "Geus dijero imah, masih dititah abus keneh"
Nasrul Jatnika
"Heuheuheu...protes keras lalogor teuing mah. Komo pami dugi saageung nyere."
Yusuf S Martawidenda
Bu Tanti Damayanti, he .. heh deui ..
Yusuf S Martawidenda
Ang perbu Godi Suwarna, anu sajeungkal mah saurna kedah konsultasi ka klinik ma Erot
Yusuf S Martawidenda
Ang Nasrul Jatnika, Ha .. hah tada teuing, jikan jamedutna.
Wan's Kurniawan
tuda arilalogor mah....kaditu kadieu oge logoooorrrrr..........Kang Yusuf S. Martawidénda
EMAN BUDIMAN
Rupina indung si teueul ge kedah dicandak olah raga supados sami ngaalitan, pan drow tah hihihi...
Irawan
aya nya heureuyna Kang Yusuf S. Martawidénda....hehehehe, tapi pami sering olahraga mah meureun matak seseg jeung kiat Kang! xixixixixixi
Entjep Sunardhi
Sok béda baé kahayangna, tuang rai palay nu badag ari salira nu leutik.
Yusuf S Martawidenda
Wan's Kurniawan, Wah, kedah lirean yeuh olahraga teh ambeh pas deui.
Yusuf S Martawidenda
Ang 'Eboed' Eman Budiman, solusi jitu tah
Yusuf S Martawidenda
Ang Irawan Babéh Lova, uhun intermezo. Haturnuhunkana perhatosanna.
Yusuf S Martawidenda
Pa haji Entjep Sunardhi, leres pisan. Kahoyong teh patonggong-tonggong. He .. heh
Irawan
hehehehe,nyaan intermezona ieu mah, rada kaluar tina tetekon Kayusufan Kamartawidendaan! hahahaha
Jejen Jaelani Wargadipura
hehehe....uuculan deui kedah meser kolor enggal
Nining Sariningsih
:"Upami logor waé mah, wios badé milarian deui nu pas. Bongan teu raos ari nganggo nu logor mah, morosot waé héhé..."
Yanti Sri Budiarti
Naha? he he Teu ngartos ah! Ngacuuuung...!
Ed Jénura
moal komen ah... :D
Neneng Yatikurniati
AAAAANM (Alhamdulillah atuh ari aya anu neraskeun mah)
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
lalogor sadayana? euleuh-euleuh!
Yusuf S Martawidenda
Ang Jejen Jaelani War sok mancing. Naha asa rada sereg ieu mah. Puguh da kolor kacandak. he .. heh.
Yusuf S Martawidenda
Bu Nining Sariningsih, he .. heh ..
Yusuf S Martawidenda
Bu Yanti Sri Budiarti : he .. he .. heh ..
Yusuf S Martawidenda
Neng Éndah Dinda Jénura. Wios teu ngomen oge, asal ngintun lotek sing lada.
Yusuf S Martawidenda
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, he .. heh ..
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
surti lah...