Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sang Kalangkang

Kénging Ibnu Hijar Apandi
Dipidangkeun dina lapak 16 Maret 2013 16:54:49

Suku beurat ngaléngkah. Cengkat deui kedepruk deui. Ana pok téh manéhna nyarita. “Aya mangsana kami gé lungsé jadi kalangkang!” pokna, bari bru rubuh. Satékah polah kuring hudang. Ragamang kana awakna. Tuluy dipayang. Ngagusur suku sisi basisir. Satincak ninggalkeun tapak. Taya kalangkang maturan ringkang. Najan langit purnamaan.

Komentar (9)

Mulyana SA
,"Tegep aya mangsana datang aya mangsana mulang"
Ibnu Hijar Apandi
hehehe...
Godi Suwarna
:"Heded, heded, hedeeed....! Edun ieu mah fikmin teh. alah batan kaum eksistensialis nu cenah hirup nyorangan, tapi da angger jeung kalangkangna. Ieu mah taya kalangkang-kalangkang acan. Nunggelis teh nyaanan pisan, Ang..! Keueung aingaaaah....! Tuluuuung...! Tuluuung...!"
Ibnu Hijar Apandi
Hatur nuhun Raka Perebu. Tadi mah asik-asik ajah. Maos komen salira janten ngiring keueung... haduh.. hehehe.. hatur nuhun...
Irman N Dimyatié
:"Lebah dieu kaleuwihan Cép Ibnu Hijar Apandi téh. Fikminna pondok tapi ngeusi. Salian ti éta, ideuna sok 'teu parok' jeung batur, tapi hédéd. Ku uing dibaca bulak-balik naha bet asa jadi ngalegaan..."
Ibnu Hijar Apandi
Kang Irman N Dimyatie, hatur nuhun... pondok fikminna nanging teu acan tangtos "etana" mah... ide sareng proses kreatifnana maksadna mah... hehehe... perkawis 'teu parok' sareng batur, apan aya jampena, "Differentiate or Die", cenah... hehehe...
Yadi Sutomo
Ngingetan diri,.. magar rumawat kana kalangkang,... geuning teu jejeg taya kalangkang teh,..
EMAN BUDIMAN
asik deh :)
Tike Agus Chayaang
Tos janten jenatna 'panginten.. beda tapi tong asal beda ..