Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Surak Nu Teu Tarik

Kénging Dewi Mentari
Dipidangkeun dina lapak 16 Maret 2013 11:13:12

Ti kelas 2 kénéh manéhna sok nyepétan téh. Atawa moyok béak karep. Komo mun kabeneran ningali sapatu lamokot ku leutak. Alamat beureum beungeut. Pasti diseungseurikeun bari dipoyok. Majar téh sapatu anti aspal. Pédah sok liwat jalan galengan.
Ayeuna di kelas 3 bet diparengkeun deui sakelas. Nyepétan mingkin remen. Popoyok saban kasempetan. Komo waktu aya olimpiade matematika tingkat SMP, manéhna teu bisa ngawakilan sakola alatan éléh ku kuring. Teu sirikna unggal poe nyepétan jeung popoyok téh.
Ambek jeung nyeri haté robah jadi sumanget. Dina haté geus nyebutkeun cadu mun kudu éléh ku manéhna. Diajar mingkin soson-soson. Surak pangtarikna, mun ulangan peunteun téh panggedéna. Siga nu hayang apal waé deuih, kertas ulangan kuring sok dipariksa ku manéhna. Ayeuna ulangan IPA. Peunteun panggedéna deui waé. Hanjakal, teu tarik surak téh. Karérét, di juru katuhu beulah luhur kertas ulangan kuring aya tulisan “I Love You”.
Apal pisan! Eta tulisan manéhna.

Komentar (63)

Érwin Wahyudi
Benci tapi rindu téa...
Mahpudin
Haruuuhhh.... aingah.. ieu ideu abdi keur saembara tos ngapuuungg... heuheuheu... bolay deui damel fikmin saembara teh... TOP (Y) (Y) (Y)
Dewi Mentari
Ang Érwin Wahyudi...Benar2 cinta tea nu kitu mah. hehe... Hatur nuhun, Ang....
Dewi Mentari
Ang Apoedy Sarah Ihsan....hahaaa...kumaha ateuh? sami ideu teh panginten nu kieu mah janten pangalaman kolektif tea. punteeeennn... Hatur nuhun TOP na.
Eni Setiani
hareuh Teteh... Top markotop fikmina. Pami lebet saembara teh yakin mbi mah ieu fikmin janten jawara.
Dewi Mentari
Euleuh...tetebiheun atuh Teh Eni Setiani. Ieu mah ngiring ngaramekeun we sakantenan latihan. di lapak seueur nu ngapungkeun fikmin abg. hatur nuhun top markotopna. hehe
Iwan Kurniawan
Janten teu kedal nya Teh Dewi Mentari....
Rudya Kuz
akang èta tèh nu nyeratna
Iwan Hanjuang
Ehm leah oge nya ku aylapyuh mah..
Jun Juanda
Kedah surti. Boa moyok teh muji liwat timuji saleresna mah. He he he.
EMAN BUDIMAN
kitu da, nyepetan teh padahal mah caper :)
Rudianto Surya HS
, "Antara geuleuh jeung deudeuh teh bedana ipis pisan, Teh Dewi. Papada sarua kaeling-eling. Hehehe, heded Teh!"
Neneng Yatikurniati
Emmmh geuning. Eta nu disebat popoyok bari dilebok teh panginten nya?
Dewi Mentari
Heuheu...rupina kitu, Ang Iwan Kurniawan. Hatur nuhun, Ang....
Dewi Mentari
Ang Rudya Kuz...ciyuuuuss...xixixi....
Dewi Mentari
Ehm lagih Ang Iwan Hanjuang...surakna dina lebet hate...
Rita Rosita
Hehehe tina nyepet janten ngepot nunutur da bogoh hedeeed Teh Dewi Mentari..
Dewi Mentari
Ang Jun Juanda...padahal mah teu moyok atuh nya...mending balaka. hehe...
Dewi Mentari
Ang 'Eboed' Eman Budiman...boa2 pangalaman pamiarsa kitu? Hehee....
Atang Soeryana
Cinta Mony..... eh duka ketang. Tina Geuleuh jadi deudeuh. Heded Teh!
Dewi Mentari
Ang Rudi...kenapah bilang geuleuh atuh yah kalow memang deudeuh mah. Hehee....
Rudianto Surya HS
, "Apan strategih, agar si diah terkenang-kenang selaluh, hehehe
Dewi Mentari
Nya kitu tea Teh Neneng Yatikurniati...bakat ku moyokan teh janten malik. duka cari perhatian ketang sapertos nu disaurkeun ku Ang 'Eboed' Eman Budiman...hehee....
Dewi Mentari
Teh Rita Rosita...Mungguh rasa...tiasa ngépot jungkir jumpalik. Hehe...hatur nuhun hededna.
Eni Setiani
latihan tos sae kieu kumaha dina saembarana, pasti weh pool. Heheh
Rita Rosita
Sami sami asyeeek wae lah fikmina..
Dewi Mentari
Ang Atang Soeryana...Cinta bercangkang dusta. hahaaa... Hatur nuhun hedednyah...
Dewi Mentari
Ang Rudi...kalow ada cinta...mengapah harus dengan air mata? huhuy ah....
Dewi Mentari
Hahaaa...Teh Eni Setiani.. ari teun teh meni kitu...malih samulihna Teh Mbi nu parantos ngapungkeun rupina.
Dewi Mentari
Teh Rita Rosita...sing penting asyeek pan. isi na mah duka teh teuing, Teh. Hehe....
Rita Rosita
Hahaha aq bangeed etamah gkgkgk
Mulyana SA
,"Muanatap tresna mawa sumanget. Asa kagagas keur jadi monyet he he maksadna mangsa cinta monyet."
Dewi Mentari
Teh Rita Rosita....xixixi...ahirnya... Waas panginten nya, Teh...emut ka manehna....
Dewi Mentari
Ang Ki Sunda Sawawa...wilujeng menerawang ka mangsa lawas. Hehe...
Rita Rosita
Hahaha....kitu pisan qiqiqi..
Irman N Dimyatié
:"Waas....! Asa pernah kaalaman hahahaha..."
Dewi Mentari
Teh Rita Rosita...Pasti sanes Kang Doni da. Heheee...peace ah....
Dewi Mentari
Hahaaa...Ang Irman N Dimyatie....moyok alatan tresna, Ang? wilujeng berwaas ria....nyanggakeun...
Rudya Kuz
ciyus atuh, panan kertasna gè aya ècèngan..hehehe
Darpan Winangun
Asik dekh.
Usman Ali M
Tuh kan, abdi janten ngadadak sura seuri siga sero kieu, asa ku wararaas... "Cintrong oh cintrong deritanya tiada ahir"... Hehehe...
Godi Suwarna
:"Alaaah, wararaas...! Asa jaman cinta kunyuk. Yaktos, sok araraneh lalakon cinta jaman harita mah. Siiip dekh...! Kayungyun ku nu 'ragrag bogoh' dina ieu fikmin...!"
Dewi Mentari
Hahaaa...Ang Rudya Kuz...écéng géndot nu di Saguling sanes....
Dewi Mentari
Ang Mang Opang...wilujeng ber-asik ria sajah....nuhuuuunn...
Dewi Mentari
Ang Usman Ali M...pami janten S4 kitu mah rupina kalebet kana pangalaman pamiarsa...hehe. Hatur nuhun....
Dede Kosasih
Mani mantrap, Ceuk! Kayungyun ku ending caritana.......Sugan teh ....
Dewi Mentari
Ang Perbu Godi Suwarna...yaktos pisan. lalakona cinta kunyuk benten versi-na sareng jaman ayeuna mah. Hehe. Hatur nuhun. Wlujeng ber-waas ria sajah....
Dewi Mentari
Ang Dede Kosasih...hatur nuhun ku kayungyuna... sugan teh kumaha, Ang? hatur nuhun....
Dede Kosasih
Manawi teh teu ka dinya leokna puguh. Surprise tuda, nu asalna ijid behditueun iijid bet museur dina i luv u...xixixixixix
Dewi Mentari
Ang Dede Kosasih...hehe...hatur nuhun....cerita I luv U tidak pernah habisnya...
Jun Juanda
Kang Dede, eta meureun nu disebat nipu 'ending' teh. Saan lah.
Dewi Mentari
Kum ka sadaya nu parantos masihan jempol pangrojong, hatur nuhun. katampi pisan....
Dede Kosasih
Yi Jun Juanda: Kitu manawi. Nyaan saaan lah! Two thumb up!
Teti Mardiana
Singhoreng nyepet teh bari 'caper' jempol pisan Neng Dewi...
Nasrul Jatnika
"Tah eta, nyaper bari nyepet tea...sapuk jeung Teh Teti Mardiana ."
Cucu Unisah
Halaaah ni hoyong janten murid deui teh Dewi....hehehe
Dewi Mentari
Haturan Teh Teti Mardiana....wilujeng enjing. Muhun rupina...aya maksad dibalik nyepét teh. Hatur nuhun jempolna....
Dewi Mentari
Ang Nasrul Jatnika...pami abdi pameget...moal kitu da...moal nyepétan. bade masihan perhatian we. hahaaaa....
Dewi Mentari
Terh Cucu Unisah...maksud hati memeluk gunung heuheu... Abdi ge hoyong malikan deui mangsa lawas...apadaya...yuswa parantos tunggang gunung. heheee....
Heni Sumarni
Kapiasem......hmmm boga kabogoh batur sakelas, meni sumanget saban isuk rek mangkat sakola teh. Kitu ngawitaanna mah. Saling bencih dahulu.
Dewi Mentari
Semangaaath sekali rupina mah nya, Teh Heni Sumarni...Jam 6 ge ts cinutrung di skl...xixixi....
Munggaran Alfatih Z
aduuhh kayas :)
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Boa ngéléhan supados yayangna nu janten jawarana