Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pérum

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 12 Maret 2013 13:26:25

Kunu laloba duit mah, saperti PNS, pangusaha, atawa pagawé Bank. Kuring téh katelahna pérum. Sapopoé, mun teu maéhan gunung, nya maéhan sawah. Naon deui, da kuring mah teu béda jauh ti drakula. Drakula onaman aya bageurna, maéhan jelema pas maleman purnama wungkul. Kapan kuring mah unggal waktu gé ngagalaksak. Teu kaop nempo gunung montok, sawah dénok, sikat. Angot, gunung jeung sawahna, deukeut ka jalan badag mah, teu meunang diengkékeun deui. Nu kitu téh, piatoheun PNS, pangusaha, jeung pagawé Bank. Demi ayeuna, kuring téh keur rada strés. Rék teu kitu kumaha, tiap lembur nu didatangan ku kuring, hiji ogé euweuh nu ngabogaan gunung jeung sawah. Mangkaning si Bos geus ambek-ambekan. Pajarkeun téh ari DP geus didahar, ari proyék can aya waé. Teu nyangka sacongo buuk puguh, di lembur gé gening geus loba saingan. Harga dibawah pasaran, teu sirikna silih beubeut téh, enyaan. Kudu kumaha atuh? Piraku kudu nyaeur laut mah?