Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngulapes

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 11 Maret 2013 07:02:38

"Peuting ieu mah nu pikét téh bagian Ki Jaladri nya euy," cék Ki Eurih
"Enya mun teu salah mah liamaan kaasup Ki Sadagori," cék Ki Jukut
"Kade pikét ayeuna mah kudu daria kudu bisa nyingcet bari pageuh iket," Ki Ba
dot mairan.
"Ti jaman ka jaman teh asa beuki pabaliut ngabandungan kahirupan nu loba pancakakina, lantaran butuh ditungguan beuteung kosong, géngsi lamun teu ginding, disebut kuper mun teu bisa hirup siga londok," cék Jukut Riut
Ba`da isya nu pikét geus ngariung maraké iket, calana pangsi hideung, pakarang nyolégréng na cangkéng. Teu lila kadéngé sora tingkorosak, kabéh curinghak daun ceuina carengkat.
"Ah ning uing katebak angin," cek Ki Jotang
"Tulungaaaan," aya sora ngagoak
Kabéh ting balecir muru nu ngagoak, barang jol ki Jukut Riut geus ngulapés cipanon ngalémbéréh, gigireunana ngabedega Londok angkung gedé ramo rarubak nyérékébébéng kénéh urut nampiling.