Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Doa Psk

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 10 Maret 2013 23:18:09

Kalara nu taya tungtungna beuki lila beuki karahaan, ngandelan lebah elak-elakan, napas karasa eungap. Keclak tina kongkolak panonna ngalémbéréh, inghakna mimiti meupeus simpéna peuting.
“Gusti, naha kunaon kalara nu tumiba taya tungtungna, karaha dosa bet ngandelan, atanapi ieu téh mangrupi ujian ti salira. Saupami jisim abdi ditakdirkeun kedah kieu salamina, geura mangga candak napas kahirupan, jisim abdi iklas, iklas pisan pami sukma ngantunkeun ieu raga nu raca ku céda…” gerendengna bari nginghak. “Rumaos, rumaos pisan jisim abdi abdi ngical diri demi manjang-manjang kahirupan, rumaos ieu raga dicandak ka lebah nista nu taya tungtungna, Gusti pamugi Salira mukakeun panto tobat kanggo ieu raga nu tos teu kinten hinana….”