Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Taluk

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 10 Maret 2013 22:02:21

Hirup téh kawas hapé. Kudu waé dicas. Hb sok ngedrop. Leungeun geus raca, ditojosan jarum.
Sok hayang protés ka Alloh. Naha uing dibéré panyakit kieu? Tapi, ceuk Kang Aris ketua Rohis gé, teu meunang kitu! Cenah, Alloh apal nu alus keur uing, sanajan uingna teu resep. Enya, kétang! Boa gering kieu téh, alus keur uing. Ti batan Si Kusnadi. Maot gara-gara OD. Ih, amit-amit!
Nu matak keuheul mah, sok diparoyokan babaturan. Pajarkeun uingah pantesna sakola di SD, lain di SMA. Gara-gara talasémia, awak béda ti batur. Pendék. Leutik. Sanajan kitu, pikiran mah normal kawas batur. Resep ka awéwé. Uing resep ka Ratna. Ngan, Ratnana embungeun. Cenah, boga kabogoh téh kudu ka nu séhat. Sedeng uing? Panyakitan!
Ayeuna bagéan dicas. Haroréam, ah! Mamah maksa. Uing nyarita ka mamah, "Mah...! Abdi capé, hoyong istirahat." Mamah teu némbalan. Kalah ceurik. Uing saré. Tibra pisan. Bakat ku sono, ngimpi panggih jeung bapa. Horéam balik deui. Tuluy milu ka bapa.