Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Surat Ti Mitoha

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 10 Maret 2013 11:06:48

Surat ti mitoha can waka dibaca. Ngagolér dina méja. Teg baé boga pirasat. Tangtu rék nginjeum deui duit. Unggal bulan kituna téh. Panggih teu riuk-riuk. Haré-haré. Dingin. Teu wani nagih. Bubuhan ka mitoha téa. Paribasa keur ngubaran mitoha lalaki. Heg deui keur ongkos si bungsu ka sakola. Wahhh...lobalah. Rido. Sabaraha-sabaraha ogé ditedunan. Ngabélaan balangsiar heula mun euweuh dina saku. "Nuhun Ujang, kasép," angger nyebut kasép unggal tas nampa duit ti kuring téh.
Hémeng. Naha maké ku surat. Sasari ogé ku nyarita. "Aéh, boa-boa lain rék nginjeum duit, nya?" cekéng bari gancang muka amplokna laju dibaca anca naker. "Jang, Mamah téh geus éra ku Ujang. Hutang Mamah ka Ujang geus teu kaitung. Tah, ngarah Mamah teu asa dosa, serahkeun wé nya pamajikan Ujang téh, heueuh anak Mamah. Sabab, mun Ujang ngahiji kénéh jeung Si Nyai pasti Mamah remen nginjeum. deui. Kumaha Jang rido?" kitu unina surat ti mitoha téh. Beu.