Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyi Mandah

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 08 Maret 2013 17:37:34

Dada ngaguruh. Panas nyongkab asa rék bitu. Ambek nyedek, tanaga midek. Haseup mimiti ngelun. Nyerebung tina embun-embunan. Bijil tina liang ceuli. Gejlig, indit kaluar imah. Sugan hawa leuwih tiis. Tapi matapoé kalah ka beuki ngahéab. Molototan. Ngahuru. Gur seuneu tina sungut. Beretek lumpat ka kulonkeun. Muru pasir. Meuntas angin. Beuki jauh, tambah anggang. Rénghap ranjug. Napas lir rék paragat. Témbong jalan nu liuh ti kajauhan. Lumpat narikan. Turun mapay jalan satapak. Bras, walungan. Caina ngagenclang hérang. Nyebrot ti luhur. Peupeus kana batu. Mancawura. Seuneu pareum, haseup ngiles. Haté dumadak tingtrim. "Whoaaaaaaaaaaa.....­!!!" Uing ngagorowok tarik. Taariiik pisan. Bangbaluh rapluk ragragan. Palid kabawa cai. Rieg, bumi inggeung. Tatangkalan aroyag. Gebeg. Tingkurumuy. Tingpucunghul. Ngaliud patinggorowok. "Raja kami nu anyaaarrr..." Ngariung uing!