Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nasib Ratna

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 08 Maret 2013 15:21:56

Lapur Ratna mah, mun euweuh kuring téh. Taya batur pakumaha. Indungna pakepuk ngurus butik. Mulang, Ratna geus tibra. Bapana jarang aya di imah. Sibuk dines luar kota. Sakalieun araya, matak rudet. Gawéna paraséa. Teuing marebutkeun naon? Karunya ka Ratna. Nu kur bisa hujan cimata.
Rupa hadé. Bekel merekis. Hanjakal! Ratna kurang kanyaah. Sapopoéna ngarasa simpé. Apal sotéh, pédah sok curhat. Heueuh, ngan kuring batur satiana. Ka mamana tara tinggaleun. Saré jeung kuring. Ulin jeung kuring. Kalan-kalan, ka cai gé mamawa kuring. Ayeuna, Ratna téh gering. Ceuk dokter kudu diopnameu. Kasakitna parah. Leukimia stadium opat.
Di rumah sakit cuang-cieung. Ngan Ratna kadua kuring. Indung bapana can jebul kénéh. Ratna mencétan awak kuring. Nulis pesen jang indung bapana, "Mah, Pah...! Sun heula, nya! Ratna badé mios tebih. Mmuaahhh!" Bareng jeung kakirimna pesen, cepengan kana awak kuring ngendoran. Kuring tigejrét kana ubin. Mancawura. Katingali kénéh leungeun Ratna ngulapés. Torojol indungna. Jejeritan. Sasambat ka Ratna.