Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Leungit

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 08 Maret 2013 13:54:32

Teu nolih picilakaeun, Dwi Shinta jeung Srikandi pageulis-geulis, papinter-pinter silih éléhkeun, hayang kapilih jadi permaisuri sang Arjuna anu gagah, kasép masagi sagala bisa.
Sang Arjuna haré-haré asa aing pang-Arjunana, Déwi Shinta jeung Srikandi kawalahan sagala kabisa dibudalkeun, tapi euweuh nu mempan keur sang Arjuna sangkan bisa mentangkeun panah asmarana.
Nukeur perang haté akhirna menta tulung ka sang Déwata, ngan hanjakal sang Déwata kapentang asmara ku Déwi Shinta jeung Srikandi.
Sang Déwata tapa néangan akal supaya éta dua kembang malati téh teu bisa ngahiji jeung sang Arjuna.
Hiji peuting sang Déwata meunang wangsit,:"Gebruskeun tah si Arjuna téh kana kalakay seuneu, ngarah kabawa ngapung ka sarakan dedemit"
Eta wangsit dilaksanakeun sang Déwata.
Ungal poé unggal peuting kadéngé sora ngabingingik Déwi Shinta jeung Srikandi nu euweuh jirimna.