Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ratu Jeung Raja

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 07 Maret 2013 07:43:24

Rancunit, kulit koneng umyang, bulu panon mani barentik panjang, buuk pan jang omba-ombakan, ahhh éta mah sugan si ratu wé di kampung Cihilir mah.
Ayeuna kuring mulang sanggeus ngumbara dikota néangan gawé bari nuluy keun sakola di perguruan tinggi caritana mah, meunang genep taun, éta gé pédah wé ema nitahan anak tatangga nyusulan ninitah balik.

"Iraha Jang rék boga batur hirup"? ema nanya.
Tah tibarang ditanya kuring jadi inget ka si ratu rancunit téa, terus wé dipaluruh da teu wani tatanya ka ema mah asa rada ér-ér.
Sawatara waktu kuring keur uplek ngadongéng tukeur pangalaman tidituna mah, kalalar aya nu ngaliwat awéwé ditiung, awak na leutik, leumpangna siga nu gering.
"Punten ah ngiring ngalangkung" cék manéhna

"Saha euy tatéh asa-asa tapi poho deui" cék kuring.
" Pan éta teh ratu téa cék manéh mah" barudak méh bareng ngomong .
Karunya ku nasibna éta budak teh dikawin ku raja minyak, terus dipapaykeun kasasama raja minyak deui, balik wéh kalembur gering kanyenyerian.