Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sagara Bagja

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 06 Maret 2013 08:11:13

,, Kang badé kamana ieu téh mani énjing kénéh tos jol, biasana mah engké
rada siangan, asa rareuwas. " Nonih rada reuwas Jaka kikindeuwanana da
tang isuk kéneh.
,, Antosan nya kang teu acan mandi-mandi acan nembé bérés mantuan ma
mah ." bari léos Nonih katukang, gejebur- gejebur mandi.
Sanggeus ménta ijin kaindungna léos kaluar gerung mobil, laju dijalan antaré naker. Jog ka jalan Dago terus ka Lémbang, hawa beuki nyecep seger tatang kalan ngémploh héjo, tangkal camara ngéntép bérés siih otél silih kiceupan dibarengan imut kareueut.
,, Kang " cék Nonih
,, Kulan geulis, " bari gep leungeun nu laléncop lir tangkal camara téh dirang geum.
Jaka, Nonih tangkal camara silih toél silih nyacapkeun kasono nu pinuh ku kadeudeuh.