Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyolong Bade

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 05 Maret 2013 12:00:14

Teu kabeneran boga salaki teh, panyana teh rek siga keur bobogohan we bageur, nyaahan komo ka budak leutik mah.
Prung dirapalan sataun dua taun masih keneh tumaninah rumah tangga teh ajem tengtrem. Lila-lila karasa ning salaki teh asa aleman jeung galak, dahar kudu ngareunah wae, di imah boro-boro mantuan beberes teu ari ku sare.
Hiji poe kuring teu ngeunah awak, terus menta tulung kanu jadi salaki :,, cik pa pangmencetkeun tonggong asa lalinu "
,, Sok atuh '
,, Sing rada tarik pa " gek kuring
,, Geus we atuh ari teu kapake mah ! " sesentak bari rada nyurungkeun tong
gong.
Eta kuring ngagurubug buru-buru cengkat bakating ku reuwas, tapi kuring nyabar-nyabar maneh bisi nu jadi salaki keur aya masalah.
Hiji waktu deui, ,, cobi punten pa eta pang lereskeun korsi ngarah beres"
,, Naha urut saha kitu " ngaleo teu nolih kana korsi nu pasolengkrah.teu kuat ku pangadatanana der weh pasea rongkah .eta mah sugan teh moal cacabok, kuring ceurik ngadingdiut, dicabokna mah teu karasa nyeri ngan hate mani rajet.