Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nasib

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 05 Maret 2013 07:47:29

Hui.....hui ....... hui baradé hui boléééd .............hui.....hui ....... hui baradé hui boléééd ............. kitu jeung kitu wé ngadagangkeun hui boléd mani ngalagu keuna kana wirahma léngkah sukuna. Panasaran kuring kaluar, enya asa geus lila tara dahar hui.
Reg tukang hui eureun hareupeun panto, badé huina bu ?mangga geura hui boléd konéng diseupan téh hipu muruhpuy raos amis.
,,Cing mana hui amis téh, sabaraha sakilona mang?" kuring nanya
,, Mirah bu mung dua rébu rupia, badé sabaraha kilo bu?"
,, Ah tong loba teuing mang lima kilo wé."
,, Asa kakara mang nya dagang kadieu, urang jauh mang ?" kuring nanya bari milihan hui bisi aya nu kulanas.
,, Muhun bu nembé kadieu mah, lembur sareng perumahan sanés mah tos arapaleun mung bisi baroseneun, milarian deui lembur sareng perumahan nu teu acan kapapay, kitu wé mapay-mapay jalan lembur batur, laaahh mamanawian aya rejeki emang. Ari bibit buit mah tulén emang téh ti lembur nu caket kampung Anegléng, mung kieu geuning bu kahirupan sareng kaayaan téh tebih tina ngaran lembur, si emang bari nyéréngéh semu maur. "
,, Keé mang sabar, anu sabar tawekal mah sok di kobul geura "
,, Amiin bu " bari pok ngomong deui, ari batur abdi mah pada-pada tukang hui asal ti lembur Sukamiskin, aya ku gedé milikna .manéhna téh janten anggota Déwan, ayeuna téh bumina anegléng, mobil hérang ah sugan mah senang wé, iraha nya bu abdi badé janten anggota Déwan, pamohalan kétang."
,,Ah bu permios manawi aya rejeki deui ."
Si emang ngaléeos sup kuring ka imah rék nyeupan hui, nya ari nasib geus diatur tidituna .