Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nasib

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 03 Maret 2013 23:29:57

Hui...hui ....hui baradeé hui boléed, hui ....hui ...... hui baradéééé hui boleéd.
Mani ngalagu kitu éta tukang hui, buru-buru kuring kaluar. Reg tukang hui eureun bari ngécagkeun tanggunganana, badeé ibuuuu yeuh huina mani konéng, diseupan teh raos amis béar muruhpuy geura ibu,cék manéhna
,,Sabaraha sakilona mang ?"
,, Mirah bu mung dua rébu rupia, baé sabaraha kilo bu ?"
,, lima kilo wé mang tong loba teuing " cék kuring bari milihan bisi aya nu
kulanas.
,, Timana mang asa kakara nempo si emang mah kadieu ?"
.. Muhun bu némbé dinten ieu icalan kadieu mah, biasa wé bu mapay-mapay
lembur sareng perumahan, mamanawian aya rijeki mucekil.'
,, Urang mana mang ?" tanya kuring bari milihan hui.
,, Abdi mah kawit ti kampung Anegléng,mung kieu ning bu mung ukur nanang
gung hui leuleumpangan mapay-mapay lembur batur, imah butut bujeng-bu
jeng anegléng, na ari batur abdi mah ti kampung Sukamiskin sami tukang hui,
mung manéehna mah gedé milikna bu, éta si Komar tukang hui téh janten anggota déwan, na da imahna téh ayeuna mah mani anegléng di Sukamiskinna
téh,kebon lega sawah lega, duh mani kabita nasib ....nasib ......, cenah bari
ngarahuh.éos tukang hui , kuring geé sup ka imah rék nyeupan hui.