Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Mapagkeun

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 01 Maret 2013 21:10:49

"Hayu!" Muyarkeun lamunan.
"Salira! Saha?" Kasima.
"Kuring dititah mapagkeun Anjeun."
"Mapagkeun? Ka mana?" Kerung.
"Mulang!" Teugeug.
"Betah kénéh. Kedap deui, nya!" Teu némbalan.
"Hoyong nongton heula pilem." Teu ngadagoan jawaban. Ctrék! TV jeung DVD disetél. Kasét diputer. Ngahuleng. Geuning lain pilem karesep. Ganti kasét. Angger, pilem nu tadi. Nanaonan ieu téh? Kasét jadi sarua. Pan judulna béda. Panasaran! Dilalajoan. Ngalalakonkeun nu ngalahirkeun. Ih! Ciga ema. Enya. Ema jeung orok. Saha, nya? Beuki gedé, beuki wawuh. Ciga kuring. Enya. Kuring! Bruh-bréh lalakon hirup nu kaalaman. Pikaseurieun. Pikakeuheuleun. Pikasediheun. Pikasieuneun. Teu saeutik nu pikaéraeun. Matak beureum beungeut. Nu matak éra. Lalakon nu ieu. Mangsa kuring ngancrud. Tunggul dirarud, catak direumpak. Waktuna lila deuih. Nepi ka kiwari. Élékésékéng. "Hayu!" Manéhna noél. "Hoyong ngalereskeun heula lalakon ieu! Isin." Neuteup manéhna. Kalah ditongtak, "Béak waktu. Ayeuna kudu mulang!" Nyentak.
Kuring mulang. Dijajap cimata indung, anak, salaki, dulur jeung sobat. Tapi hiji gé euweuh nu daék maturan. Kuring sorangan.