Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gentong Panyambungan

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 27 Fébruari 2013 08:51:05

Bada hajatan, manéhna geuwat murak gentong panyambungan, eusina dikaluarkeun, amplop ditambrukeun, hiji-hiji dibuka. Ti unggal RT dicatet hayang nyaho aya sabaraha puluh nu nyambungannana. Kacida bungahna basa ti RT manéhna sorangan nu nyambungan kacida lobana. Tapi basa nempo catetan ti RT séjén, manéhna ngahuleng, asa saeutik nu nyambungan téh.
“Boa-boa nu nyarambungan loba ka musuh aing nu sarua keur hajat….” Gerendengna, paromanna katempo ngadadak pias. “Beu, gentong panyambungan aing bet kajegal di tengah jalan, aing kudu geuwat maluruh, kunaon nu nyarambungan bet loba ka satru kabuyutan aing….”
Gap kana HPna, laju nelepon sobat-sobatna, sangkan maluruh kunaon nu diarondang bet saeutik nu datang pikeun nyambungan ka manéhna.
“Aing can percaya, kunaon gentong aing bet bocor, jigana aya nu teu bérés….” Gerendengna deui bari meubeutkeun awakna kana korsi empukna.