Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Berekat

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 27 Fébruari 2013 07:48:59

Geus tilu poé kabagéan berekat, balageur bapa kaamanan téh unggal dibagi rangsom sok kakuring hiji, éta meureun pédah dariuk na bangku warung kuring.
,,Buu..... punten tiasa ngiring ngecas hp kitu .. ? " hiji sora kaamanan nanya bari rengkuh.
,,Mangga pa jawab kuring " , karunya hp na pareum, mangkaning geus tilu poé teu ingkah ti hareupeun warung , saré na kendaraan mandi sakasampeurna di masigit, sigana teéh lila kénéh tugasna, keun wé ah lumayan roko payu.
Ngan nyaéta sok rada keueung, éta wé pakéan hideung bari lengkep ku pakarang pajarkeun téh siaga satu cenah.
,, Na naon nu janten riweuh kieu pa ? " kuring nanya salah saurang anggota kaamanan.
,, Ieu bu rada harénghéng bilih aya bancang pakéwuh "
,, Atuh ibu mah punten wé bapa sanés ngusir badé ditutup warung téh sok keueung ibu mah " kuring ngomong deui
,, Teu kedah bu da ieu mah ngajagian nu nuju ceurik balilihan sareng nu keur suka bungah "