Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu PasÉa BÉbÉakan

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 26 Fébruari 2013 19:24:52

Keur ngumpulkeun pangacian, kadéngé sora nu brongbrang, datang ti imah tatangga. Nyi Sulastri ngabangingik, budakna kocéak dengék, Mamang Karmadi hohoak. Teu salah keur paraséa.

"Dasar Sia bangkawarah! Ku aing hayang disiksa!" Mamang Karmadi nyoara. "Ampun Akang ulah nyiksa! Abdi mah henteu ngahaja. Abdi ménta dihampura!" Nyi Sulastri lungas-lengis, matak watir anu nguping. "Aing moal ngahampura, lamun Sia can ngarasa!" Nu napsu beuki kahuru. "'Akang 'ning euweuh hampura, mun Akang badé ngakaya, wios abdi badé nyingkah!" Nu ngalengis beuki sedih, budak ceurik beuki tarik. "Jor waé nyingkah ti imah! Aing moal ngahalangan!" Nu sesentak matak soak. "Leuh Akang aya ku téga! Ka abdi bet kitu peta, abdi teu dipiroséa!" Nu paséa tambah rongkah.

Kajurung rasa karunya, jaba sieun carilaka, jeung masih kénéh baraya. Maksakeun kuring nepungan, "Omat ulah luluasan! Sing nyaah kana turunan! Paséa tong bébéakan! Aya naon sabenerna?" Kuring nanya maranéhna. "Sulastri teu kira-kira! Ieu bisul bet ditincak, nyerina kabina-bina." Ngadéngé jawabanana, teu wudu kuring ngahahah.