Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Eulis

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 24 Fébruari 2013 17:12:32

Matak kayungyun. Geulis. Rapékan. Leket ibadah deuih. Najan di imah, tara lésot tina cindung. Salila saimah, salambar ogé can pernah ningali buukna. Ti luhur nepi ka handap, salawasna dibungkus. Buni pisan.

Pamajikan remen nyarita, "Hampura, Eulis milu di dieu! Nambahan uruseun Akang!" Nu puguh mah atoh, aya nu mantuan ngurus barudak. Lian ti éta, geus jadi kawajiban. Ngurusanan dulur. Katambah, manéhna bisa mihapékeun awak. Barudak bilut pisan. Teu kaop ngaléos, tuluy careurik. Apét alahbatan ka indungna.

Mulan-malén, pamajikan gering. Parna pisan. Pagawéan di imah, ditangkes ku manéhna. Barudak diurus. Getén pisan. Teu mustahil, mun beuki narurut. Kanyaah kuring beuki nambahan. Ngaliwatan nu samistina. Kawas peuting ieu. Diuk paduduaan. Di sisi dipan. Katingali, buukna nu salila ieu nyamuni. Ngarumbay semet cangkéngna. Diusapan. Manéhna nyangheuy 'na dada. Dibarung teuteup geugeutna, "Kang...! Euceu moal bendu? Moal asa dihianatan?" Sorana halon, semu haroshos. "Ti kalanggengan, Euceu tangtos bingaheun. Sab, Eulis tos rido janten indung barudak."