Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Katempuhan

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 22 Fébruari 2013 17:26:58

Nden Elis keur nguyung, gawena nginghak, teu beunang diupahan. Sababna teu tulus kawin jeung Andi, kameumeutna. Haji Sodikin, bapana, kabengbat ku nu anyar nepungan, jajaka gandang kadua bapana, minang saraya.
"Tepungkeun we jeung budak dewek, ambeh laer baraya," ceuk itu bari ret ka jajaka nu nyerengeh ngulinkeun konci Innova. Harita Nden Elis lumpat ka kamarna, ceurik ngabangingik, hubungan jeung Andi nu geus mangtaun-taun taya nu malire, majarkeun teh hayang diparaban pacul. Da ukur kuli galeng. Indungna ngupahan, tapi teu wasa baha kana kaputusan salakina. Nden Elis leah sadrah, ngarasa doraka ngalawan kolot. Andi cumalimba, mikiran nasib.
Janur koneng ngajaul, Haji Sodikin hajat gede, tamu datang ti unggal madhab. Cimata Nden Elis ngamalir, jeletot nyiwit jajaka gigireunana nu katara asa meunang perang, lantaran nu datang make Innova, dicerek nu wajib, kanyahoan make narkoba, saminggu samemeh akad.