Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Béak Pulsa

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 19 Fébruari 2013 15:28:19

Soré-soré. Icih, gogoléran di enggon. Tirilit! Tirilit! Hapé jadulna disada. Bray! Monitorna hurung. SMS ti Junéd. Salakina. "Sok badé SMS atanapi nelepon mah! Ayeuna mah, tos nyalsé."
"Alim, ah! Bonus neleponna gé séép." Jamedud-jamedud gé, teu burung SMS ti Junéd dibales. Icih keuheuleun kénéh. Basa tadi nelepon, kalah ditutup.
"SMS-an, bé!"
"SMS naon?"
"Naon, bé!"
"Eh, uhun! Tadi, tukang geblug nagih."
"Nganjuk naon, kitu?"
"Nganjuk samak."
"Aéh...! Enya, nya! Némpo bé, can aya kituh!"
"Ieu gé, tos némpo. Kedahna mah, mayar téh sasih kamari."
"Béjakeun! Usahana keur sepi."
"Entos éta gé. Tukang geblugna, kalah ngambek."
"Ambek kumaha?"
"Sepi waé cenah, iraha usum jéngkolna?"
Samenit, dua menit nepi ka satengah jam, euweuh balesan. Icih keseleun. Ngirim deui sms. "Naha teu ngawaler?" Simpé. Hapé teu disada-sada. Beuki keuheul. SMS nu sarua dikirim deui, nepi ka limalas kalina.
Brak! Panto kamar dijejek. "Gandéng sia téh, icih...! Pulsana béak, deuleu!" Junéd ngajorowok. Ngalungkeun hapé, ti lawang kamar.