Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salah Paménta

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 19 Fébruari 2013 05:40:50

Dayang Sumbi guligah ngadangu nu janten putrana aya niat mihukum dirina. Socana neuteup Sangkuriang nu antep neuteup geugeut dirina. Dayang Sumbi ngarénghap eungap, leng ngahuleng ngaraga meneng.
“Kumaha Sumbi?” ceuk Sangkuriang
“Upami salira leres seja mihukum abdi, mana kitu gé tos takdir, namung sateuacanna nikah anjeun kedah tiasa nedunan pamundut, étang-étang maskawinna…” waler Dayang Sumbi, daria.
“Naha naon pamundut salira téh?”
“Teu abot, pamugi salira kersa nyumponannana, dina waktos sawengi salira kedah tiasa ngadegkeun salaksa candi…” waler Dayang Sumbi, daria.
Sangkuriang ngagebeg, teu nyangka mun Dayang Sumbi bakal ménta nu kacida mahiwalna, paménta nu nyimpang tina galur carita nu geus aya tibaheula.
“Boa-boa Dayang Sumbi kaancikan sukma Lara Jonggrang…” gerendengna, bingung “Rék kumaha aing nedunannana, kabisa aing mah pan ukur ngabendung…”