Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

SMS

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 17 Fébruari 2013 22:35:47

Wanci haneut moyan. Tirilik SMS ti Wan Abud : 2x1, kelas-1, posisi deukeut ka jalan. Teu talangké, gecruk Carkim macul. Dua jam réngsé, dihanca ku sorangan. Kelas jétsét mah, buruhna sok rada badag. 500 rébu baé mah kajeueung, ngagerentes. Tengah poé, layon rérés dikurebkeun. Keletrik! ukur nampa 100 rébu. Medenghel. Wanci sareureuh kolot. Trilik SMS ti Boss Riyan : Perlu nu seger, bahan prakték, dijemput di tempat biasa. Gap kana pacul. Gejlig muru tempat nu tadi. Sugan nu ieu mah rada waras, gerentesna deui. Rérés ngasupkeun layon kana brangkar. Narima amplop. Gerung mobil ngadius ninggalkeun lokasi. Blak amplop dibuka, eusina sajuta. “Yessss!“ pokna sugema. Tengah peuting. Tirilik SMS ti Ki Joko : Tali boeh, ditunggu calon pembeli, wani 3 juta. Tunduh-tunduh gé, piduiteun. Carkim ngingkig nyugemakeun pelanggan. Di perjalanan. Tirilik SMS ti MMN : Pulangkeun siah klien kami! Mun henteu, manéh gantina!! Carkim ngeleper. Leuleus satulang-sandi.