Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tim Suksés

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 17 Fébruari 2013 00:23:04

Baliho calon Kada nu kamari dipasang kari tihangna. Saha mangkelukna? Pasti nu antipati ka calon aing! Bari ngageremet Soma nuluykeun hanca nyebarkeun brosur sakalian nalungtik jelema nu dianggap nyabotase.

Hawa panas morérét. Késang ngagarajag maseuhan awak. Soma muru hiji imah leutik nu rada nenggang.
"Gambar saha ieu téh, Jang?" Ceuk Ma Ucih nu boga imah, ngilikan brosur.
"Calon pamingpin urang, Ma. Nu bakal haat ngabéla rahayat leutik!" Soma nerangkeun. Panona rarat-rérét ka pipir imah. Bréh! Katingali baliho calon Kada dipaké pipinding bilik nu gorowong. Pudigdig amarahna nguniang.
"Oh, jadi Ema nu malingna?" Soma ngahaok. Bret! Baliho didudut. Ma Ucih ngaheruk, katingali beueus cimata.
"Jang, ti Pilkada baheula nepi ka ayeuna, jangjina sarua modél kitu. Tapi buktina? Angger waé saung Ema nu butut mah taya nu maliré."

Sajongjongan Soma ngahuleng. Amarahna leler. Lila-lila haténa asa kageuing. Rét kana tumpukan brosur nu dikeukeuweuk. Belewer dibalangkeun kana gundukan runtah.