Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Putri Gunung

Kénging Ki Denkur
Dipidangkeun dina lapak 15 Fébruari 2013 20:06:09

“Kokom heueuh rék miluan heueuh, aya pasanggiri putri gunung siah heueuh,” Dédah hariweusweus.
“Dimana?” Kokom rikat.
“Engké peuting heueuh di Babakan. Hadiahna heueuh lumayan keur meuli hapé urut heueuh,” Dédah norowéco.
Duanana haget. Darangdan. Diwedak dilipen, dicela. Bebeakan. Maké kabaya brukat. Samping hui kumeli. Buuk disasak nepika sagedé nyiru.
"Aéh heueuh, susu kurang nyeungseung geuning heueuh,” ceuk Dédah ngawewelkeun bubututan. Bréh jadi muncugug.
“Uing ogé bujur dempes kénéh,” Kokom nambal bujurna ku bantal. Lep..
Langgeor lir sindén bekén. Orokaya, kudu nyorang galengan. Tinggeyebed. Manggih kokocoran Dédah teu werat ngagajleng. Seureuleu, kucuprak ka sawah nu karék meunang nyaian. Kokoséhan. Lamokot leutak. Kabaya teu mangrupa. Gelung ngangkleung ka tengah sawah. Bubuhan keyeng. Dirigdig deui muru panggung. Sajam kakara nepi.
"Har... geuning penca?" Kokom kerung.
"Naha heueuh," kusiwel Dédah ngaluarkeun koran soék tina beuteungna. Song dibikeun ka Kokom. Laju dibaca. Bréh judul berita nu geus kaleutakan: "Seorang gadis Tewas dibunuh”.