Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Meupeus Keuyang Iii

Kénging Tatikurniati N
Dipidangkeun dina lapak 15 Fébruari 2013 17:25:41

Ngahelas nempo Nyi Marni. Watir kana waragadna. Sanggeus sadar. Song. Kuring ngasongkeun kotak cincin. Bréh dibuka. Ali dua gram lima ratus mili lengkep jeung suratna. Aya tulisan “ Wilujeng tepang taun, sun sayang ti Papah! “ Segruk deui ceurik. Katara gurat beungeutna pinuh ku rasa hanjelu. Na atuh. Abongkéna. Kaduhung mah tara tiheula. Jog ka imah. Bati ngalamun. Ngabayangkeun nu bakalan ngalaman hirup di panjara. Welasan taun. Lain waktu nu sakeudeung. Birigidig. Asa muringkak bulu punduk. Pépéling keur kuring. Saambek ambekna ka salaki. Kudu ridho. Kumawula. Ulah ngaberung napsu. Tok! Tok! Tok! Aya nu keketrok bari uluk salam. Bray! Panto di buka. Celengok. Langsung nyium kana tarang. Imut daria. Mani asa kasép dina tetempoan téh. “ hampura teu nyandak nanaon da tos narutup, Mah! “ pokna nyéréngéh. Rét kana jam nu ngadaplok ditémbok tepas. “ Nya muhun atuh, Pak. Tos tabuh dua belas! “ cekéng téh ngaléos ka kamar bari ngagaded........!