Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bala-balaholic

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 15 Fébruari 2013 10:49:58

Teu puguh mimitina, ngageni kana bala-bala. Mun geus hayang teu bisa dipapalérkeun. Bala-bala lir ngandung zat addictive. Teu manggih bala-bala sajam, sungut haseum, sirah jangar, biwir ngabulaéh, létah ngampléh, suku totokér, laju ngabrét ngurilingan imah bari hihiem. Mun geus kitu, jikan surti, gedig ka warung ma Uti bari hariweus-weus. “Geuwat Ma, bungkuskeun sapuluh, geus sakaw deui!”

Lamun indit-inditan, komo naék angkot mah, sok sasadian, inggis ngadadak karasa, kuriak panumpang séjén laluncat, sarieuneun. Untung ayeuna mah cageur. Teu pira, harita, basa nyaleuhak murak bala-bala dina angkot. Diuk pangtukangna, paadu tuur jeung wanoja, lir titisan widadari, bakating ku geulis. Ditawaran ngan ukur imut. Lila-lila. Biwirna ngabulaéh, létahna manjangan. Siet! Bala-bala nu saam-ameun sakilat geus pindah tempat. Badis cakcak nyantok reungit. “Bala-balaholic?” Cekéng téh. Unggut. Pok némbal diharéwoskeun. “Saleresna, bala-balaholic tiasa damang pami nikah ka bala-balaholic deui!” Can percaya. “Nu leres?” Manéhna imut. “Leres, pami akang hoyong damang énggal tikah abdi!”