Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Eunteung Diri

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 15 Fébruari 2013 09:59:05

Rérés mandi, manéhna dangdan. Sataker kebek. Awak lenjangna, dipapaésan téngtop beureum jeung "jeans" hideung merecet. Pipina, dipulas wedak konéng umyang. Biwirna, dilipenstipan beureum jambu. "Brush on" ngelemeng 'na juru pipina, nu ngadaun seureuh. Nambahan nyari. Rap! "High heels"na dipaké. Kantong disampaykeun 'na taktakna.
Ngajengjen hareupeun eunteung. Dangdak-déngdék. Nilik-nilik tangtunganana. Nyéh! Imut. Yakin, peuting ieu pimucekileun. Bakal loba lalaki merekis lokétna, kajiret ku kageulisanana. Kahayangna, boga imah jeung mobil, tangtu gancang katedunan.
Rét! Kana érloji. Meujeuhna indit. Kaluar ti kamar. Di patengahan, ngajajanteng eunteung satangtung. Manéhna, ngajengjen deui hareupeun eunteung. Bréh! Gebeg! Nu katingalina lain tangtunganana. Hiji waruga pikasieuneun. Sirahna tandukan, panonna beureum, létahna ngelél, huntuna ranggéténg, sihungan. Kuku-kukuna raranggoas. Saawak-awak pinuh ku bulu. Belewer! Eunteung dibalédog ku sapatuna. Brak! Eunteung peupeus. Mancawura. Belingna naranceb kana beungeut jeung awakna. Manéhna ngajerit. Waruga di jero eunteung kaluar. Ngagabrug manéhna. Kuku-kukuna nyakar awak jeung beungeutna. Sihungna napel 'na beuheungna. Nyeuseup getihna. Manéhna ngulahék. Geus teu nyawaan.