Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Tarung Parebut Korsi Tahta

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 13 Fébruari 2013 05:44:04

Teuing geus sabaraha poé, maranéhannana mépéndé hate, meupeuh amarah ku ungkara basa, teu béda ti tukang nyarang hujan, kunyam-kunyem mapatkeun jampé pamaké, susuganan amarah hujan kapépés ku liuhna siloka jangji nu tara nyata. Maranéhannana jiga nu enya rék méré bagja ka balaréa, cenah dina mangsa katiga rék babagi adil mamur kalawan walatra.

Tapi naha bet aya kacangcaya ka maranéhannana, najan datangna teu béda ti Pandawa, tapi naon hartina mun limaannana ngan saukur parebut korsi tahta ku cara tebar pesona.