Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Meupeus Keuyang Ii

Kénging Tatikurniati N
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2013 19:24:53

Sapaparat jalan rék ka panjara kuring mikiran Nyi Marni. Teu kaharti ku pamolahna. Naon nu ditéangna téh. Bet wani ngarogahala anak katut salakina. Gok ka panjara. Dianteur ku patugas mangihan Nyi Marni. Beungeutna teugeug. Teu aya kasieun. “ Teu pira Ceu, kuring téh hayang kulkas jeung mesin cuci,“ pokna. "Teu ka cumponan waé. Kalah sok balik waé peuting." “ Saha pamajikanana nu teu ambek jeung keuheul. Pusing!" Nyi marni terus norowéco. Katingali ambek kénéh. Panon burahay. Napsu. Kuring narik napas. “Nyéta, Euceu kadieu téh rék ngabéjakeun. Tadi aya kiriman kulkas jeung mesin cuci ka bumi Nyai, nu ngirimna ngarana téh Sutisna. Salaki Nyai,“ cékéng téh. Nerangkan maksud kadatangan kuring ka panjara. Beungeut Nyi Marni katara hareugeueun. Olohok. mata simeuteun. Bahamna calangap. Leuleus lir dipupul bayu. Gubrag kana lahunan. Kapiuhan.

parantos di edit ku Papyank Rudi!